Fik Kızlar doktor veya hemşire bişey demedi bana da bilgim yok internetten baktım istediğin zaman alabilirsin yazıyor dün saat 9.30 da aşı olmuştum bir sakıncası olmaz dimi
Muczm33 Fik canım bn bugün oldum aşıyı hemşire bir gün duş alma dedi bikaç gün de ağrı olabilir dedi bn yinede iki gün almıyacam ne olur ne olmaz
Fik etkafa yani gerekmiyor diye biliyorum bende yine tedbiren sorayım dedim 😊 hangi kola vurdun aşıyı ☺️
Fik etkafa ay valla ben kendim açtım solu da pişman oldun sonra sola doğru yatıyorum genelde omuz ağrıyınca dün zor uyudum 🤭 bu gün azaldı ağrısı
Cnsu11 Fik 1 gün almamam gerek canım ben hemşireyim 1 gün almazsan daha iyi olur tetanos aşısında genelde 1 gün beklenilmesi daha iyi oluyor
Fik Cnsu11 1 gün almamam gerek canım ben hemşireyim 1 gün almazsan daha iyi olur tetanos aşısında genelde 1 gün beklenilmesi daha iyi oluyor Kuuz bana biri bunu yazmıştı hemşireymiş ☺️
EDAnisa2016 Fik ben 1 gün sonra aldım duş ama kolumda agri çok oldu özellikle sag koluma yaptırdım sol yatıyorum diye
Fik EDAnisa2016 ah valla anlık dalgınlığıma geldi benim de şuan ağrıyor sol kol özellikle dün gece fenaydı bu gün yine daha iyi üstüne yatabilirim gibi keşke sağ kola yapsaydım bende