MadameHappy34 aynı şeyi yaşadım sağ göğsümde😥 2. Kez emzireceğim zaman hastanede bebeği annem tutuyordu yaklaştırmıştı kokusunu alsın sakinleşsin diye çünkü deli gibi ağlıyordu kendinden geçmişti😅 bende göğsüm açıktı yerimi toparlamaya çalıştım altım dikişli olduğundan pozisyonu ayarlamalıydım panik halde oturmaya çalışıyorum annem çabuk çabuk diye iyice panikletti oğlum bir anda göğsüme yapıştı annemin elinden kucağıma düştü atladı bildiğin birkaç saatlik bebek..ben çığlık atıyorum annem panikle bağırıyo oğlum yapıştı bırakmıyo tam kaos ortamı😅annem elini ağzına koydu yok en son ben parmaklarımı soktum ağzına zorla ayırdım ağzını ve kurtardım kıpkırmızı olmuştu ucun üst tarafı çatlaklar var gibi kanamıştı o acıyı unutamıyorum😥 2-3 gün emziremedim o taraftan. Sürekli lansinoh krem ve kendi sütümü sıkıp sürdüm allahtan kesilmedi o memedeki süt. Sonra geçince emzirdim tabi ama bende travma yarattı 2sene3 ay emzirdim o memeyi her emzirmemde içime ürperti düştü. Pozisyonu iyi ayarlamalı memeyi ağza yerleştirirken bu çok çok önemli yaşadıklarımızı kimse yaşamasın inşallah