melofer3329 Merhabalar ikinci gebeliğimi yaşıyorum ama ilk cocugumdaki güvensizliğimden dolayı şuan hicbir doktorda karar kılamıyorum. Sezeryan olacağım önereceğiniz doktor var mıdır muayene ve doğum ücreti ile yazabilir misiniz❤️
ozlemkayaa melofer3329 Yenişehir hastanesine çağdaş mavigöke gidiyorum çok naif kibar bi doktor bayılıyorum kendisine muayene ücreti 390 tl doğum ücretinde bana 10 bin dedi maalesef…
MissC melofer3329 Nesrin Ceylan AYDIN hiç düşünmeyin derim 🥰 canım doktorum öyle anlayışlı öyle tatlı ki benim bebeğimi benim kadar çok düşünür Allah bin kere razı olsun 9 ay ı önce Allah sonra onun sayesinde böyle rahat huzurla geçirdik 🥰
melofer3329 ozlemkayaa evet cogu hastaneden 10 gibi fiyat duyuyorum 🥹 Doktorunuzu da hic duymadımm ama sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🫶🏻🫶🏻
Fatmayagiz @melofer3329 Canım merhaba ben City Hospital’da Dilek Güler e gidiyorum. Gerçekten bilgili donanımlı bir doktor. İlk gebeliğim ve kendimi rahatlıkla teslim edeceğim biri. Açıklayıcı sıcak kanlı kesinlikle tavsiye ederim. Muayene ücreti 365 tl