Lil almak diye okumuşum kalp atımı dururu ve aşırı sinirlendim bi arkadaşım daha böyle bir şey yaşadı çünkü. Ortada bi şey yok ya olursa diye saçma sağan konuluyorlar. Ama hala haklıyım sinirlenmekte bence çünkü çocuklarda her şey yolunda da gidebilir her kontrolde zaten kalpleri hem dinleniyor hem hareketlerine bakılıyor. Allah korusun asla olmasın, velev ki oldu omdan sonra böyle konuşursun durduk yere niye hamile kadını stres eder bebekleri tehlikeye kendin sokarsın valla anlamıyorum. benim keselerin arasında çok ciddi bi boyut farkı vardı. Foto gönderebilsem göndericeö biri parmağın tamamı diğeri bir buçuk boğumu gibiydi ben de panik oluyordum doktorlar kesenin zaten hiçbir önemi yok bebek boyutu önemli olan dediler. Bebeklerin arasında bi kaç milimlik fark vardı bu sefer ona taktım doktorlar bu sefer de Dur bi yakalayacak o dediler ve gerçekten de yakaladı yani önceki kontrolde hiç fark yoktu son kontrolde tekrar 2 milim fark olmuştu. Lütfen kendini sıkma kafana kötü şeyler getirme kötü hikayeler dinleme ve düşünme. Gözünün önüne ikisiyle birlikte bi şeyler yaptığını getir hayal et ve rahatla çocukları da rahatlat. Ben de kötü hikayeler dinledim ve ertesi gün fenalaştım çünkü gereksiz yere. İçini ferah tut🤗