Byzguclu tubimom öyle bir şey varsa süper olur açıkçası özel hastane fiyatlarının yanında 500 lira hiç bir şey değil öğrenmek lazım eğer bilgi edinebilirseniz bana da söyler misiniz rica etsem ?
tubimom Byzguclu tabiki gittiğimde sorucam sizi bulabilirim inşallah en son öyle duydum hatta yapan biri vardı bende kızım.icin istiyorum gerekirse o da kalsa ya benden ayrı kalmadı hiç aklım hep onda
tubimom Byzguclu evet malesef özel çok pahalı gereğinden fazla. Kızım gece bensiz uyumaz herşeyi planlıyorum ya görseniz sabah erken doğuma gitsem akşam.ciksam diye bile düşünüyorum onunda etkilenmesini istemiyorum ya
Byzguclu tubimom Allah bir nefeste kurtulmayı nasip etsin güç versin size. Burada tek başına mısınız hiç akrabanız yok mu
tubimom Byzguclu ya nasıl desem annemle pek bir bağım yok ilk doğumumda arkadaşımın annesi kaldı kimse ben kalayım dememisti mesela akrabalardan bu sefer nasıl olur bilmiyorum. Eşimle kızım yanımda kalsa yeter aslında ama devlet olunca işte
Byzguclu tubimom Eşiniz olmasa bile belki bir kadın refakatçiyle kızınız için iltimas tanıyabilirler belki durumu konuşursanız yani umarım öyle olur
tubimom Byzguclu ya bir gece bile olsa ben onu bensiz bırakmak istemiyorum annesiz büyüdüm ondan sanırım
Byzguclu tubimom sizi anlayabiliyorum bu konudan bende muzdaribim. İnşallah en sıkıntısız şekilde bu dönemi atlatırsınız yine de bence bi konuşun derim
tubimom Byzguclu öyle yapicam gittiğim doktorda tanıdık biri var arada acaba onun aracılığıyla doktordan rica etsem ayıp olurmu diye düşünüyorum ve çok utanıyorum böyle şeylerde
tubimom Byzguclu sizi dinliyim o zaman bakalım bir şekilde söylerim artık kızım için yoksa hiç önemsemem ya