Ayse123gul Merhaba arkadaşlar aranıDa yeniyim idrar testinde homoglabin sonucu negatif eser diye çıkmış bu ne demek bilginiz varmı
Ayse123gul Pamuk idrar testinde homoglabin eser negatif yazmış ilk defa gördüm kafama takıldı ne oldugu
Pamuk Ayse123gul Resim atma imkanınız varmi? Normal şartlarda idrarda hemoglabin idrarda kan bulunması demek siz hemen eser hem negatif demişsiniz o kısmı anlayamadım.
Ayse123gul Pamuk Pamuk sanırım ben yanlış yazdım bu arada referans aralıgı negatifmiş benim ki eser çıkmış çok özür dilerim yanlış anlattım
Pamuk Ayse123gul Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Pamuk Ayse123gul Ufak miktarda kan çıkmış idrarinizda.Doktorunuz muhakkak bir tedavi uygular.Ama merak etmeyin ciddi bisey değil suanlik.Endise etmeyin lütfen 🙏
Ayse123gul Pamuk teşekkür ederim sizide ugrastırdım hakkınızı helal edin bu ara afedersiniz ilişki sırasında baya agrım oluyor bunuda förünce bir tuhaflaştım teşekkür ederim tekrardan çok saolun
Pamuk Ayse123gul Estağfurullah olur mu oyle sey😊İdrarda sorunlar olduğu zaman ilişki sıkıntılı olabiliyor.Cozulmeyecek sorunlar değil.Fazla kafaya takmayın bol bol su için 🌺
Herseyguzelolsun7 Bol bol su için hemen geçer, tabi doktora gösterin sonuçlarınızı ama korkacağınız bir şey yok