Prens_annesi18 uylu pijamayı giydirip uyku bandı takmıştım kzııma büyük fil küçğk fil birde eline uyku pijamayı gitmiş şapkasını takmış penguen vardı onu veridm öyle cektim 😄
Bütün renkler uyumluydu cok hoş durdu.
Mavi desenli body giydirdim. Masa üzerine bej şal serdim üzerine deniz kabukları koydum kızımı yatırıdm öyle cektim.
Milka desenli tulumu vardı inek kulaklı falan. Masaya bir sürü ufak milkalardan dizdim 3 4 tane de büyüklerden koydum öyle cektim.
Aşure kazanını ocağım üzerine koydum kızımın başına şef şapkası taktım. Kızımı da tencere içine koydum spagetti ketçaba buladım. Ocak etrafına rengarenk sebze dizdim brokoli maydanoz havuc VS birde sepete ekmek koydum piknik sepetine. Öyle cektim.
Çeşit çeşit ekler tatlı aldım kızımın etrafına dizdim. Şamdan bardağa şalgamdan ayran yaptım pembe oldu öyle cektim
Damak çikolata çiçeksepetinde isim yazılıyor çikolata üzerine ona ismini yazdırdım onu yerken cektim.
Bir sürü dondurma aldım karısık etrafına dizdim. 1 tane de eline catım verdim. Tebeşirli tahta vardı ona da kaç aylık oldugunu yazdım renkli sekilde oyle cektim.
😄😄😄😄😄 Sıradanlıktan cıktık yani