120622Aht Kizlarrr Rh uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan var mı benim kan grubum Rh negatif eşimin Rh pozitif ilk gebelikte yasiyan varmı bilgisi olan bilgilendirme yapabilirmi
Tubag1 120622Aht evet önce kan tahlili yapıyorlar size sonra 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor bende 28. Haftamda yaptırdım
denizom 120622Aht benimle eşim arasında da vardı. Hamileyken iğne vuruldum. Hatırlamıyorum kaçıncı aydı. Sonra bide doğurduğumda vuruldum. İğne devlette satılıyor bilginiz olsun. Özellerde bin küsürdü sanırım fiyatı. Ben devlet hastanesindeki ecza deposundan 2 tl ye almıştım.
Daisy0000 120622Aht 28. Haftada iğne olmanız gerek ben yaptırdım. Özelde 1000-2000 tl civarı,devlette ücretsiz..
twinboymama 120622Aht korkulacak bir şey değil 28. haftada indirekt coombs testi isteniyor sonuca göre bir iğne oluyorsunuz. doğumdan sonra bebeğin kan grubu baba gibi pozitifse siz yine bir iğne oluyorsunuz gelecek gebelikler için. ben özel hastanede ücretsz oldum bı arada
twinboymama Yazmelegi_ bilmem ben de ücret vereceğimi sanarqk gittim. test ücreti ödedim yalnızca 100 küsurdu. 130₺ mi 150₺ mi öyle bir şey. yatış yqptılar sadece o da prosedür icabıymış. öğlen 1 gibi yatış yapıldı iğneyi oldum 2 de hastaneden cıkmıştım.
nur_bebek34 120622Aht ben28 haftamda devlette acilde vuruldum. Esinizle akrabalık bağınız varmı acaba
denizom nur_bebek34 akrabalık ile alakalı bir durum değil. Aşıyı bende devletten alıp özelde muayeneye gittiğim hastanede ücretsiz olarak yaptırdım.
Ay12345 Haftada iğne oluyorsunuz kanamaniz olursa daha önce oluyorsunuz. Özel hastane takipliyim 30 TL ücret ödedim
120622Aht 120622Aht anlam veremiyorum bı türlü bugün kontrolumuz vardı ultrasonda baktı herşey normal dedi ilk önce sonra ben uyuşmazlık var diyince down sendromu ihtimali için detaylıya gel dediler özel hastane muayene ücretleri de malum 🤦🏻♀️
120622Aht Melike12zeydd benim ikiz gebeliğim vardi bı bebeğimi kaybettim yanlış ilaç yüzünden bu yüzden baya bı on yargiliydim doktor konusunda düşük kanaması olduğu süre içersinde fark edildi
120622Aht 120622Aht indrekt coombs testi alındı fakat bn sonucunu almadım baya morelim bozuldu ihtimallerden dolayı e nabizda test sonucu negatif görünüyor ama her ihtimale karşı 30 na detaylıya çağırdı iki tarama umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın 🙏