Neler almadığımızı söylebilirim diğer türlü liste uzar gider. Reflü yatağı almadık çünkü kendimizde eğilimli hale getirebiliyorsunuz. Göğüs ucu kremi almadım emzirmeden önce kremi arındırmak gerekiyor onunla uğraşmak istemediğim için gümüş kapak ve Hindistan cevizi yağı kullanacağım.
Banyo termometresi almadık dirsek ile ayarlayabiliriz.
Bebek losyonu yağı ve yumuşatıcı almadık.
Yumuşatıcı gerekli olmadığı gibi bebeklerde zararlı.
Losyon ve yağ gözenekleri tıkıyor onun yerine yine Hindistan cevizi yağı kullanacağız.
Mustela nın hiçbir ürününü almadım sudocrem hiçbir ürününü almadım içerikleri temiz değil aynı şekilde dalin almadım almam.
Koyafetleri tıkamak için granül sabun kullanıyorum. Granül sabunu su ile eritip çift durulama yapıyorum. Granüller kıyafetlere yapışabiliyor.
Gebe okulunda gittiğimizde birçok şeyin gereksiz ihtiyaç gibi gösterildiğini fark ettik o yüzden listeden çıkarttıklarının oldu.
Mutlaka içerik kontörlü yapmanızı öneririm.
33.haftayız. Her şeyi aldık şuan yıkama ütüleme evresindeyiz. Mayıs sonunda inşallah çantayı kapatacağız ❣️
Bir de bebeğin her şeyi %100 pamuk almamanızı öneririm tabi ki alın ama hepsi öyle olmamalı çünkü hayatı boyunca hep pamuk giyemeyecek. Biz %100 pamuk aldığımız gibi pamuk oranı daha yüksek olan karışık materyalleri olan ürünlerde tercih ettik.
Yenidoğan için 4 hastane çıkışı aldık 4-5li ve birçok zıbın aldık.