Esmaars Çok fazla hissetmiyorum bebeğimi her gün olmuyor . Oluncada çok az oluyor bu normal mi acaba .
Ginger_ Esmaars normal canım hiç stres yapma 30 a geldim hala aynı benımki çok kıpırdamıyor. Düzensiz olması normal bu haftalarda. uyuyor bebişler
262223-- Esmaars normal canım daha kas yapıları çok zayıf kilo aldıkça daha çok güçlenecek ve bebekler 22.23 haftaya kadar uyuyor genelde bende 1.5 haftadır net hissediyorum 22+2 olduk ❤️
Mine9166 Esmaars bende 21. Haftadayim benzer şekilde çok fazla hissetmiyorum. Burada yorumlar görüyorum çok fazla hareket ediyor diye ama benimki öyle değil.
Esmaars Ginger_ içimi rahatlattın canim çok teşekkür ederim . Böyle tecrübeli anneler yorum yapınca çok rahatlıyorum . İnşallah sağlıkla al bebegini kucağına ❤️
Esmaars 262223-- ohh ne güzel canim 🥰 inşallah bende her gün hissetmeye baslarim . Sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına ❤️
262223-- Esmaars amin canım inşallah tüm bebekler sağlıklı hayırlı evlat olsun 🤲💖 ben çikolata yiyorum uzaniyorum böyle birkaç kere dürtüyorum tepki veriyor uyaniksa tepki veriyor zaten deneyin 😂😂
Esmaars Mine9166 benim ki de öyle değil . Yani bazen bebeğim mi yoksa gaz mi filan dige tereddut ediyorum zaten çok az hissediyorum o hissi . İnşallah en yakın zaman da biz de hissederiz arkadaşım 🥰
Mine9166 Esmaars doktor 24 te netleşir demisti. O yüzden çok sorun etmiyorum inşallah en kısa zamanda netleşir 🤗
Esmaars Mine9166 ayy dört gözle bekliyorum o zaman 🥰 hayırla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah canım ❤️