Birmelekbinsukurabbime Kızlar bugün nst ye girdim ebe bebek uyuyor diye karnıma şap şap vurdu bende tabi ne yapıyorsunuz ben kıyamıyorum dedim o da bebek uyuyor uyansın diye yaptım dedi ama o kadar sinirlerim bozuldu ki bişey olmaz değil mi
Bet1 Birmelekbinsukurabbime bir şey olmaz ama genelde uyuyunca bebek genelde ac olup olmadığınız bir şey yiyip gelmenizi söylese daha iyi olurdu
Gunes17 Birmelekbinsukurabbime ne münasebet ya bende vururdum hiç affetmem o an ya bisey olsaydı bebege belli mi olur
YaseminBatrk Birmelekbinsukurabbime 😂😂😂 kız bir sry olmaz Allah’ı izni ile. İlk bebek sanırım evhamlı olmanız çok normal. Benim üçüncü gebeligim zira ortanca oğlum hep kucağıma zıplıyor o ebenin uyandirmasinin kim bilir kaç katıdır ,😂
Birmelekbinsukurabbime RNurr Bet1 Gunes17 YaseminBatrk Önceden kayiplarim var evet ilk çocuğum ayy ebe o şekilde yapinca ne kadar çok sinir oldum korktum aslında karnım da yoktu çikolata da yemiştim
Bbkk Birmelekbinsukurabbime bişey olmaz hatta benimkini sallamışlardı tutup 😂 bende evde tepki almayınca karnımı tutup sağ sola aşağ yukarıya sallardım uyansın diye 😂😂😂