Merhaba bende rahim ağzında polip vardı. Daha önce varmış ama belirti vermemiş. Hamilelikle birlikte birden büyüme yaptı ve o şekilde öğrendim. Sürekli kanamam olurdu ama şükür bebeğimde sıkıntı olmazdı hiç. Hamilelik boyunca onunla yaşadım, tabi bu polip gittikçe hormonların etkisiyle büyüyor. Ta ki 19. Haftaya kadar.son 2-3 haftadır artık polipin yarısi vajina dışında benim gorebilcegim şekilde yarısı da içerde idi sürekli kanıyordu. Kontrole gittim polip rahim agzini çektiği için bebekte artık büyüyüp yukardan baskı yaptığı için rahim ağzında kısalık oluşmuştu.Polipi kısa bir islemle aldılar.Üç parmak büyüklüğünde idi çıkarıldığında. Tabi sonrasında rahim ağzı kısalığı arttı ve acil serklaj yapıldı 19+0 da. Şuan 29+0 çok şükür. Serklajdan sonr ahic bir problem yaşamadım hatta ev işi de yapıyorum Cok yorulmadan, bebegimin alisverisinide gezerek yaptım fazla vücudum agirlasmadan. Cok araştırıp hiç cevap bulamamıştım nadir rastlanan bi durumdu bu polipten dolayı kısalık yaşanması, belki birilerine ümit olur fikir olur :)