sozer1 Merhabalar kızlar 20 li haftalarda düşük yapan yada gebeliği sonlandırmak zorunda olan varmı sebebi neydi
bkts sozer1 kromozomal hastaliktan dolayi 19+6 da gebeligim sonlandirildi gecen sene, merak ettiginiz bir sey mi var yardimci olabilecegimiz?
Dila23 sozer1 20 inci haftada bebegimin kalbi durmuştu ölü doğum yaptım. Sebebini bulamadılar ama covid geçirmiştim, ondan şüpheleniyorum.
sozer1 bkts yani bir sorun yok sadece kan akımları biraz yavaştı kan uyuşmazlığımız var bebek hareketlerini henüz hissetmiyorum ikinci gebelik olmasına rağmen ondan nedense hep bi şüphe var içimde sizin nasıl belli oldu rahatsızlığı
Siyahdnz Aysenurkara hıcbısey yoktu cnm muaneye gıdınce ogrendım testler yapıldı kanımda pıhtılaşma varmıs sonrasında 2 bebegım oldu ıgne kullandım sımdı 3.gebeyım 32 haftadayım Rabbım yaşatmasın
Emine_ylmaz63 Kızlar yeni hamileyim karın agrısı var sancı yapıyo daha dr gitmemişim çevremdekiler normaldir diyo yardımcı olun nolur
bkts sozer1 stres yapmayin 😌 yuruyus yapin aktif hareketiniz olsun, kan sulandirici kullaniyor musunuz? Ben fetal dna testi yaptirmistim orda belli oldu
Aysenurkara Siyahdnz ilk gebeliğinmiydi canım ? Tahlil o zamana kadar niye istemişler senden. Oh rabbim olanlara sağlıkli hayırlı uzun ömürler versin doğmamış olanı da sağlıkla kucağına al inşallah
Siyahdnz Aysenurkara canım bu dusuk yada ölü dogum olmadan yapılan bir test degıl hamıleyken yapılmıyor yanı