mekselinaa Kızlar daha önce dana eti haşlamadım nasıl yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz sert olmaması için tam tarif nasıl haşlayacağım internette çok açıklayıcı değil kafam karıştı 🙈
Mlkkkkkk mekselinaa düdüklü de yapacaksanız önce bi mühürleyin daha sonra üzerine sıcak suyu ekleyin kapatın ağzını ben o şekilde yapıyorum daha sonra ağzını açıp tuzunu bir tane kuru soğanı iki uç tane de patatesi içine atıyorum çok güzel oluyor
Beggg mekselinaa eğer çok büyük değilse yani dilimli şekilde ise normal tencerede bile 20 dakikada lokum gibi oluyor 🤌🏼
mekselinaa Mlkkkkkk evet düdüklüye atacağım çok teşekkür ederim kaç dakika sonra bı kontrol edeyim acaba
Busraakay_26 mekselinaa kuşbaşı etlerimi mühürlemeden düdükleye koyup üstünü geçecek su koyuyorum 1-1.5 saat haşlıyorum lokum gibi oluyor
mekselinaa Busraakay_26 pardon mühürlemeden dediğiniz gibi yapınca kısık ateştemi pişmeye bırakıyoruz
NewMom__ mekselinaa kuzucum etin sert kalırsa çok az tat vermeyecek kadar sirke dök. Pişme süresi kısalıyor. Kavurmada uyguladığım bir şey haşlamada da işe yarar diye düşünüyorum🌸