Basakaltunsoyy bende mendereste oturuyorum canım ben evlenmeden öncede hep evren kuaföre gidiyordum hala oraya arkadaş tavsiye ile gittim memnun kaldım şimdi ben arkadaşlarımı oraya yönlendiriyorum gayet memnunlar ağda için randevu almak istersen özellikle melis abla var ondan almak istiyorum de google evren kuaföre yaz menderes ara ordan randevu alabilirsin yoğun olduğu için 1 2 gün sonraya verebilirler bilgin olsun uygun randevuları söylerler zaten ama özellikle melis abladan al alicaksan eli çok çabuk canım acisada hızlı yaptığı için hissetmiyordum ve baya güzel kalanları falanda cımbızla bitene kadar alıyor diğer abla var biraz daha yavaş iki kişi yapıyor biri melis abla birde diğer abla var kapalı onun ismini unuttum neyse o yavaş yaptığı için hem kalıyor hem canım daha çok yanıyor hemde ben çok beğenmiyorum onun yaptığını melis abla çok güzel alıyor biraz uzun oldu ama tavsiyem oraya gitmen mendereste öyle ağda için övülen çok yer yok burası yıllardır olduğu için müşterisi çok ve gayet güzel alıyorlar memnuniyet fazla yani