123esr_ Ne zaman söyler doktor ? 34.haftayım ağzından cımbızla alıyorum sorularımın cevaplarını oda yeterli değil. Çatı kontrolünden sonra mı belli olur sezeryan veya normal doğum olacağı ? Bana çatı kontrolünden sonra belli olur dedi.
YaseminBatrk 123esr_ çatı muanesi normal doğum yapıp yapamayacağın hakkında ön bir bilgi veriyor bir nevi. Doktoeun ona göre yönlendirir. Uygun değilse sezeryan için gün belirlersiniz 37-38 bu haftalarda genelde sezeryan oluyor sanırım. Eğer çayın uygunsa son güne kadar bekletiyorlar nişan şu sancı gelmesine göre sekilleniyoe doğum şekli
Neslikrs 123esr_ ben 36.haftamdayım bebeğim ters makat geliş doktor sezeryan gibi görünüyor yine de 39 a kadar bekleriz dedi
Tugce0142 123esr_ özelse doktorunuzu değiştirin benim doktorumda öyleydi 29.haftada değiştirdim şimdi çok memnunum gençleştim resmen
Tugce0142 123esr_ evet gerçekten öyle önce ki doktorum bayandı ağzından zor kelime çıkıyordu ultrasonda 5 dk bakıyor siyah beyaz kapatıyordu bende değiştirdim 29.haftada ilk defa bebeğimin yüzünü gördüm yeni doktor gösterdi