bnc Kızlar bebeğin eşi aşağıda olan varsa aranızda nasıl hareket ettiniz günlük yaşantınızda? Neler yaşadınız? Bebeğe zararı oldu mu size zararı oldu mu? Kayiba neden oluyor mu? Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum ama moralin iki gündür çok bozuk yardımınıza ihtiyacım var
dry658 bnc Benim arkadaşımda vardı 37.haftada zorunlu sezeryan oldu.Yukarı çıkıyomuş normalde rahim büyüdükçe ama onun çıkmamıştı.Çocugu ilk on gün küvezde kaldı şu an çok sağlıklı tatlı mı tatlı oğlu var.Sağlıcakla alın inşallah siz de kucağınıza.Günlük hareketleri normaldi çok yormuyodu kendini.
Sila66 bnc benim 21 haftada dendi suan 38 haftadayım kanamam bıle olmadı 🤍 ne yapman gerekıyor ılıskı yasak yurumek bıle yasak nerdeyse sadece wc ve yemek ıcın ben 34 haftaya gelmeye basladım o zamanlar kalktım alısverısımı yaptım 🫶🏻 progestanı duzenlı ıcmen gerekıyor en önemlisi kan ılaçlarına dıkkat etmen gerek ❤️ en ufak kanama durumunda doktora gıtmelısın bebeklere zararı yok sadece erken doğum rıskı var sadece dıkkat etmen gerek ben erken doğururum dıye korkuyordum 38 haftama geldim haftaya doğum❤️
annekuzusu_ bnc benimde bebeğimin eşi aşağıdaydi 25.haftada kanamayla öğrendim 36.haftayya kadar progestan iğne ve fitil kullandım 36.haftada doktor muanemde plesenta yana kaydığını öğrendim çok şükür kananan artik olmuyor ilaçları da bıraktım normel dogum yapabilmek için benim şuan doğumum normel olarak görünüyor 38.haftadayim 7kez kanamam oldu her seferinde acil doktora gittik ve 2bucuk ay sadece yattim hiç dışarı fln cikmadim kendimi zorlamamaya çalıştım bolca dinlendircek sizi bebisiniz annesi ama korkma tedbirli ol ve dinlen çıkıyor yukarı ne kadar dinlensen o kadar çıkma şansı yüksek çok şükür ben hiç bu zamanlara geleceğimi düşünmezdim Allah’a şükürler olsun geldik bu zamanlara 🙏🏼darısı sizin başınıza ♥️
adatuna Herkesin süreci farklı oluyor, sorunsuz sezeryanla bitiren arkadaşım da oldu, süreci çok zorlayan ve erken doğum yapan arkadaşım da oldu. Siz her ihtimale karşı tedbirli ve doktorunuzla birlikte süreci yürütmelisiniz.
runkli0606 bnc benim şu an aşağıda rahim ağzına 2 cm kalmış sınırdaydmış. Rahim ağzını kapatırsa normal doğum olmuyor onun dışında da 30. Haftaya kadar yukarı çıkabiliyormuş ben 28 e girdim hala çılmadı tehlikeli olan kısmı ise plasenta bebekten ayrılırsa düşük yada erken doğum olabiliyor doktor bana fazla yürümeyeceksin eğilip doğrulmayacaksın bol bol istirahat edeceksin dedi.