Planlı olarak 38. Haftamda saat 10 da hastaneye yatışımı yaptım.doktor bakımından çok şanslıydım çünkü oda bemim gibi doktor olmasına rağmen çok zor anne olabilmiş ve sabırla gece gündüz tüm sorunlarımda 24 saat ulaşılabilir bir doktordu.öğlen saat 12 de ameliyathaneye alındım .spinal anestezi için iğnem vuruldu.öyle dedikleri gibi sinek ısırığı kedi üflemesi falan değil .bildiğin omuriliğe vurulan bir iğne ve acısıda dümdüz iğne acısı.önce hafif yanma oluyor sonrası zaten uyuşukluk.ama tek bildiğim heyecandan hiç bi şey umrumda değildi.doktorum sürekli konuşuyordu.bi karnımda baskı hissettim sonra bi baktım bebeğimin sesi sonra bana yanağıma getirdiler şaşkınlıktan ağlayamadım bile sonra sardılar soğuk annesi yukarda görürsün dediler.sonrası zaten dikişler.asla hiç bi
Şey hissetmedim sadece heyecan ve yukarı çıkma isteği.şimdi kızlar benim hibi
Sezaryen olacaklar kesinlikle sütünüzün gelmeme ihtimalime karşı damla alın yanınıza ayrıca ılık suyla masaj yapmak için beyaz sabun alın yanınıza.ağrılarını hafifletmesi için kesinlikle sezeryan korsesi alın ağrılar be hareketler için mutlaka alınmalı.baş ağrısını önlemek için bol şekersiz sade filtre kahve mutlaka yanımızda olsun bol bol için.süt sağma makinasıyla sağıp kaşık biberon lada içirebilirsimiz. Bu lansiroh krem sürün sağın ben öyle yaptım ilk 3 gün asla göğüslerim yara olmadı ve sonradan bebeğim güzel kavradı ve emmeye başladı yarasız beresiz atlattık darısı başınıza.rabbim herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin💕🤍🙏