Merhaba anneler,
size kesinlikle uzak durmanız gereken bir mobilya mağazasından bahsedeceğim.
11 Mart 2023 tarihinde gidip özellikle Ankara mağazasından bebek odası alışverişi yaptım ve internetten almayla mağazadan alma arasındaki farkı sorduğumuzda da “kesinlikle gecikme olmaz, 8 hafta içinde kurulum yapılır” dediler, inandık.
İnanmaz olsaydık keşke…
bu hafta 10.hafta bitmek üzere ve her arayıp sipariş durumumu sorduğumda “bi 10 dk sonra sizi arayalım” deyip aramadılar. Ben tekrar aradığımda ise “bu hafta sonuna kadar sizde, en geç pazartesi sizde” dediler.
Sonra, araçları GÜYA bir kere Konya’da, bir kere de Kırşehir’de arıza yaptı (yerseniz) ve sonra “Çarşamba, en en en geç perşembe sizde” dediler. Dün (salı) Ankara’dan Kırşehir’e çıkan araç bugün sabah Kırşehir’e varmışmışmış.
Bugün de 15.30’da Kırşehir’den Kayseri’ye yola çıkan araç 9-10 gibi Kayseri’de olurmuş! 2 şehir arası mesafe 138 km, sizce 5-6 saat sürer mi?
Hep oyaladılar, ben bahane ürettiklerini/ yalan söylediklerini belirten mesaj atınca mağaza müdürleri arayıp bağırarak ve konuşmama asla izin vermeden saçma sapan konuştu.
Aldığıma alacağıma bin pişmanım, her kuruş haram olsun.
Aman sakın ha sakın “Bbutik” mağazalarından alışveriş yapmayın, paranızla rezil olursunuz.
Sizlerle paylaşmak istedim çünkü hepimiz bebeğimize güzel bir oda yapmak için heyecanlanıyoruz, ama bu şahıslar tüm heyecanımı kursağımda bıraktılar.