Dilek5252 Anneler 4.5 aylik oglum bidhaki hafta genel anestezi ile sunnet olacak bana onerebileceginiz neler var acaba nelere dikkat etmeliyim ne ile karsilacagim nasil dha cabuk iyileşir vs vs simdiden tesekkurler
Hilal2901 Dilek5252 ben de erken sünnet ettirmek istiyorım yaptırdıktan sonra tecrübelerinizi dinlemek isterim
Bet1 Dilek5252 bezine pipisiyle temas etmesin diye karton bardak koy kesinlikle onun dışında çabucak iyileşiyor merak etme. Yanına giderken şurup al bir kere şurup vermiştim ben başka da hiçbir şey kullanmadım. Bizim sadece pipisi uyusturulmustu 2 ay 25 gunluktu
YaseminBatrk Dilek5252 ben yenidoğan sünneti yaptirmistim oğluma 25 günlüktü. Kattan bardağın ağzını pisine kapatıp bir kaç gün öyle kalmıştı. Doktor krem veriyor bolca sürüyoruz ilk idrarinu yaptıktan sonra herşey daha kolay. İlk gün ağrı olmasın diye şurup fitil verebilirsin ilk geceden sonra kolayca geciyor.
Tubaut Dilek5252 merak etmeyin sadece ilk gün çişini yaparken yandığı için zor oluyor onun harici birşey yok arkadaşlarında dediği gibi karton bardak kullanabilirsiniz ama neden genel anestezi ile ilk defa duydum benim ve çevremde duyduğum herkesin bölgesel uyuşturmuşlardı
beyzacmvrc Bet1 evet bunu bende gördüm kağıt bardağın altının dar olan yerini kesip kesik olan kısmını degilde ağız kısmını yerleştirip bezi öyle bagliyolardi çok çabuk iyileşiyormus bez temas etmediği için 😊
Bet1 beyzacmvrc evet bez temas etmiyor canım büyük kolaylık ama gene de ilk gün için bezi de bardağı da sık değiştirmek gerekiyor çünkü bardaktan kaynaklı çiş çok yayilmiyor cisli kalıp bebeği huzursuz etmesin diye sık değiştirmekte fayda var 🌸
beyzacmvrc Bet1 teşekkür ederim kızım olcak benim 🤭 oğlum olsaydı bende fazla büyümeden en azından emeklemeden yaptırmayı düşünürüm ☺️
Dilek5252 Tubaut bilemiyorum benim bulundugum ilçede 7 yasina kadar devlet yapmiyor ozelede suan yaptiramiyorum akli ermeden olsun istiyorumm sunnetini buyuksehirde bi devlet hastanesinde yaptiricam buralarda devlet hastanelerinde genel yapiyorlar malesef
Bet1 beyzacmvrc sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🤲🏻 bizde 2. Oğlumuzu bekliyoruz 31+2 olduk inşallah bizde 2 3 aylık olduğunda onu da sünnet ettirmeyi düşünüyoruz hemen
Tubaut Dilek5252 anladım kolaylıkla atlatırsınız inşallah 🙏🏻 biz istanbuldayız bulunduğumuz ilçe belediyesinin anlaşmalı olduğu özel bir hastane var ilçeden olanlar gidip orada ücretsiz yaptırabiliyor keşke her belediye yapsa
miniklerim__ Dilek5252 ben ettirdim 3 aylikken 1 haftada iylesiyor canim anestaziden dolayi kapiz olmusdu benimki ama.oda 1 gun surdu