cahilelafanlatamazsinyorulmaa Kanatsiz_1_melek Allah nasip etmişse tek ilişkiden bile olur, veren o değil mi zaten 😌
Ozsuerx Cicegim38 çok teşekkür ederim kuzum bende aynılarını yaptım hayırlısı artık allah nasip eder inşallah isteyen herkese
Dolphin16 Bende bu ay adete 1 hafta varken yumurtlama gördüm yumurtlama çatlama gün aşırı hep değerlendirdim en son dün çatladı onura değerlendirdim ama adete az kaldı inşallah adet olmam tutmuştur ne diyim 🤲🤲🤲
Smyald Smyald Ozsuerx canım benimde tek sefer adetimden 3 gün sonra oldu ama bilmiyorum daha 1-2 günüm kaldı adetime
Ozsuerx adatuna peki birşey soracağım bilmediğimden soruyorum. Şimdi ben ilişki yaşayalı bugün 3 oldu araştırdığım kadarıyla 3 ve 4. gün de oluşuyor diye gördüm eğer benimde oluştuysa hangi belirtiler kendini gösterir anlayabilmem açısından şuan için sadece beyaz bi akıntım var regl olmama 2 gün var. Normal mi bilmiyorum fakat dün sanki 2 saat salıncakta dönmüşüm gibi bi bulantım vardı kusma derecesinde değildi tabiki ama 1 2 saat böyle midem çalkalanır gibi bir bulantım oldu. bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim gerçekten
adatuna Ozsuerx hiçbir belirti olmaz henüz en az 10-12 gün geçmesi lazım , bulantılar zaten 6. 7. Haftada olmaya başlıyor şuan olması imkansız genelde gebelik bekleyenlerde psikolojik etkileri oluyor. Yumurtlamadan kaç gün geçti sizin?
Sibel_gedik Kubra00111 evet cnm kullandım , çift çizgi görünce o günleri ve sonrasını değerlendirdim . Ama sonrasında olan ilişkiden tutmuş büyük ihtimal çünkü daha yeni gebelik benim ki . Yani çatlamadan sonra da değerlendirmek lazım mutlaka 🙂
Kdr1903 Benimde adetime 1 hafta 10 gün kala yumurtlamam oluyordu tutmuş 17 aralıkta çok az ve değişik rengi farklı oluyor yani adetim çok değişik oldu bir dahaki regl günümü bekledim hiç ihtimal vermedim çünkü regl belirtileri vardı 2 gün gecikti 28 gün döngüm takvime göre 15 ocakta gittim erken gebelik testleri var ondan yaptım çıktı hemen 2 3 gün sonra kan verdim 4 haftalık hamile olduğumu öğrendik kanda şimdi 23+3 haftalık hamişim ve oğlumu bekliyorum 🤲🤰🤰
Anonimdenim Sibel_gedik ben de 30 nisan 5 Mayıs ve 9 Mayıs değerlendirdim yumurtlama zamanı 2-9 Mayıs arasıydı oldu mu olmadı mı bılmıyorum maalesef umıdım yok 9 dan sonra denemedik hiç 🤷🏻♀️