minnakkraker NewMom__ e ben yüzüme dokunmuştum niye bu kadar geç dediler😂 yalandır ya kızcağızıma leke olmasın 😁
NewMom__ minnakkraker hahahah bir de şey diyorlar hiç duydun mu canın bir şey çekerse onu yemediğinde avucunu yala kıçını kaşı diyolar 😂😂😂😂😂
Afrodid Bana da halam manda yoğurdu yeme geç doğurursun demişti bende yiyorum yani eşimin tarafı çok yaparlar bende seviyorum 😀
minnakkraker NewMom__ avucumu niye yalıyım ya gider yerim 🤣 kıç kaşıma nazar değmesin gibisine kullanılmaz mı🤣
Afrodid NewMom__ ahahaha halamla bayramdan bayrama konuşuyoruz. Oda 1 dk bile zor kadın konuşmaktan zevk almıyor. 😀😀 Allahtan yakınımda değiller 😀
NewMom__ minnakkraker ahahaha oda var ama bu başka bir şey canın çektiğinde o an yiyemediğinde avucunu yala kıçını kaşı diyolar😂😂
denizom NewMom__ dondurma yerdim. Kaynanam çocuğu üşüteceksin dedi. Öyle bi kahkaha atmışım ki ardından saçlarımı kestirdiğimde yüzüne baktım ben tabi yine gülmeye başladım. Sana birşey derdim ama neyse dedi ikimizde güldük. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ebrrikoo Bu insanlar neler yaşıyor gebeleri stresken daha strese sokmaya yarıyorlar bence. Banada sakız çiğneme bklu olur, kahve içme sakat olur, çilek çok yeme çilli olur gibi şeyler çok söyleniyor gülüyorum ve üzülüyorum. Ben umursamıyorum belki ama daha hassas insanlar için bu sözler kendnden şüphe ettirici ve tedirgin edici duruma sokuyor
NewMom__ Ebrrikoo aynen öyle hamileyken saç kesilmez bebeğin ömrü kısalır falan. Bazen burdan soranlar bile görüyorum ciğere dokundum çocuğumda leke olur mu gibi. Takan insanlar var malesef
Gozdegll Nar yeme dediler , çiçek koklama, ciğere dokunma, tavşana bakma , çilek yeme leke olur , ananas erken doğuma sebep olur dediler bir çok batıl inançlar var valla inanmamak lazım 😊