Geçen hafta cuma doktorum, idrarda protein kaçağı ile sorun var bebek ve senin için sıkıntı gebelik zehirlemesio olabilir dedi ve idrar toplamaya başlatıp sürekli tansiyon ölçümü istedi, evde takip ediyorm pazar günü öğlen saatlerinde 15. 8 görünce apar topar acilden giriş yaptım doktorum 14. 9 u görürsen acilden direk gel dedi, acil doğum olablr dediği içn bende son ekskleri aldım ve eve geçtim onları halletm evi temizlettm pazar evden çıkarken kapıya şöyle bir baktım bu gece doğuracağım demiştim, sabahında 7yasin okuyup bir şükür namazı kıldım sonrasında evden çıkıp hastaneye geçtim, acilde tansiyon 16 8 olmuş, oradanda hemn kadın doğum servisne çıkardılar yatış işlemim başladı, bu arada tek başımayım eşim sandık görevlisi işi biter bitmezde ailemden oğlumu alıp eve gecickler ah dedm sanırım yalnız başıma doğuracağım, 5te yatış işlerim btti, doktorum 37 yi beklemek isterdm ama 36+5te kötü değil kilosu 2800 dedi bir ihtimal küveze girebilir yinede karar senin ddi ayrıca takipli doktorm o gn şansıma nöbetçi doktordu, bende iki gün riske atmak istemedm kg artsın diye, tamam 9da sezeryan alırım dedi saat oldu 10 anca alabildi baya yoğun sezeryan vardı aynı gün, doktorum profesör doçent o yüzden ameliyatları hep yoğun olur, 10a dogru anestezi uzmanı geldi spinal yapacağını genelden daha çok tercih ettiklerinden bahsetti bende ilk doğumum sezeryan ve genel o yüzden pek brşy hissetmiyorum ve anlamadm ilk doğumum u, 10 a doğru hemşire gelip sondamı taktı işte bunu hiç sevmyrm neden erkenden takıp insanı stres sokuyorlar bn en çk bunu sevmiyorum sonrası ve öncesi sıkıntı sonda, 10 dan sonra gelip beni aldılar ameliyathaneeye doğru gidiyorum, geldik aneztezi uzmanı yolda dediler birde soğukta onu bekledik 😬 iki kez denendi spinal ilki başarısız oldu sonra uyuşmaya başladı çkk üzgünüm ama 2 kez 16 8 olan tansiyonum 11 lere düşünce bayıldım ama bu tamam en tansiyon dan dolayı aneztesi uzmanı doktor asistanı sürekli muhabbet ediyor bayıldım ayıyor tekrar bayılıyorum 😳 onlarda panik oluyor tabi bunlar beklemeyen vakalar çünkü o an, arkasından bir ağlama sesi ondsn sonrada banada bir rahatlama geldi ağlıyor bana sarıldıttılar ve doğru bebek odasına giyinmeye 2800 48cm doğdu küçük hanım bende 1 saat kaldım sanırım uzun sürdü ameliyathane de olmak ama doğurmuştm artık sakin kalıp bir an önce odama gitmekti ama ağrı sızı hç brşy ykk çünkü uyuşkluk mevcut daha odaya aldıklarında ailem eşim çoktan gelmşti kızımı görünce ağladım çünkü 3lü tarama sıkıntı çıkmıştı down sendromu çok şükür rabbime sağlıklı bir bebek, şu an kız mı emzirdim emzirmr çayımı yudumluyorum, 6saat sonra yürütüp sonda çıkardılar hemen kalktkm yürüdüm 6.saat sonunda ilk kalkış ve sonda acısı dışında bir gün önce doğum yaptığıma inanmadılar 😬ama benim için zor olab yerler geçmişti herşeyden önce cocugum sağlıklı dogdu rabbime şükürler olsun. (miyomdan dolayı riskli gebeydim malesef miyom 15 cm ve yeri sıkıntılı olduğu için kaldı doktorum 10 gün sonunda karar vereceğini söyledi buna üzüldüm açıkcası tekrar ameliyat olmak zorunda kalıcam) Uzun oldu. .. Okuduğunuz için teşekkür ederim 🙏