Nurcanben Arkadaşlar vajina girişi kaşık denen bir aletle açılıyormuş enfeksiyon için doktorum açıp yıkama işlemi yapicak ama ben korkuyorum şu açma isleminden acıtır mı acaba çok yaptıran olmuş muydu daha önce
Emineedrk Nurcanben benden smear testi alırken yapmışlardı çok bı acısı yok ilişkinin başında hissettiğim acıyla aynıydı benimki anlık bişey çok uzun sürmüyor canım
Haticevrl Nurcanben bana yapıldı canım açma işlemi acımadı ama yıkama için aynı şeyi diyemicem buseyle skmiyolar çünkü direk makas gazlı bez ve tenturdiyot la yapılıyor iyice temizleniyor yeni yapıldı banada ama faydasını göremedim
myangelson Nurcanben kaşık dediğin şey spekulum mu acaba eğer oysa bende çok kullanıldı o acı veren birşey değil enfeksiyon olduğu için hafif yanma yapabilir sadece
Nurcanben Yldzhra gebeyim bu nedenle ağızdan ilaç alamıyorum fitilde işe yaramıyor yıkama dediğim bir ilaç var onu sıkıp sonra temizlicek sanırım doktorum ben sadece bu vajina ağzını genişletme işlemi ağrılı mi onu merak ediyorum
Tubaut Nurcanben neden ağızdan ilaç alamıyorsunuz merak ettim ilk defa duydumda ikinci hamileliğim ikisinde de bir dönem enfeksiyon ve bakteri sorunları yaşadım ikisinde de hamilelikte kullanılabilen ilaçlar kullandım tekrarlamadı 🤷🏻♀️
Ayse-0234 Nurcanben bende hamileyim ama tek kullanımlık toz ile antibiyotik verdi 1 hafta kullandım geçti enfeksiyonum
Nurcanben Tubaut ağızdan ilaç alabiliyorum iltihap için ağızdan ilaç tedavisi yapmıyor doktorum gebe olduğum için açıkçası bende doktor olan o olduğu için sorgulamadim nedenini öyle istediyse vardır bir bildiği 🤗
Pemberuya Nurcanben Cumartesi günü bana yaptı canm yıkadı kahverengi tentirdiyot gibi bi sıvıyla her yerim battı tabi de ben kendimi çok kastım 🤕 acıdı ama o anlık sonra hemen geçti canm
Nurcanben Haticevrl gebemisiniz peki gebelik üstünde herhangi bir etkisi varmı bir şey dedi mi sizin doktorunuzda