Smyra_1609 Hamilelikte gül kokladım leke olur dediklerine inanmıyorum ama şüphe kaldı içimde başına gelen var mı ?
kahvesever__ Smyra_1609 daha neler duyacam acaba Gül koklayınca noluyor nasıl leke oluyor onu anlamadım
Cicegim38 Smyra_1609 oylemi oluyomus kizzz bende kokladim cicekde kokladim disardaki bahcedeki gulleri insallah olmaz ama inanmiyorum.ben hurafe gibj
Smyra_1609 yesillimonn kadının birinin çocuğunda vardı gül kokladım ondan oldu dedi korkutmuştu canım beni
yesillimonn Smyra_1609 😀yok ya denk gelmiştir ilk hamileligim de esim bir buket gül almıştı bana doya doya hem kokladim hem dokundum sonra dan dank etti bende de korku olusmutu leke olacak çocukta diye ama hiç bir yerinde leke yok yani hurafe 😀
Cicegim38 Smyra_1609 sanmiyorum oyle bisey olduna takma herseyi bosver millet herseyi bilyomus gibi konusuyo fakat Hicbisey bilmiyo
pera123 Smyra_1609 Ay bu konu da şöyle bi şey söyleyeyim annem bana hamileyken anneme de demişler inanmamış gülü koklayıp elleyip ensesine sürmüş benimde anneminde enselerimizde hafif kırmızılık var gül gibi😂
MerveSoner45 pera123 benim annemde hamileyken annesinin bahçesinden habersiz gül alıp beline sürmüş benim belimde gül lekesi var 😀
Matmazel006 Ben kışın ortasında koklamistim açmış görünce kızımın gözünün altında bir de güle dokundugum parmağımda (kızımın da o parmağının ucunda leke olmuştu buyudukce geçti ama..😊
mylittlebabym Gül koklamakla alakası yok genetik o. Ben çok gül kokladım, kızımın kafasında ve ensesinde kırmızı gül lekesi var ama o sülalede herkesin var bizim :)
Cekilmezbirkiz Öf valla çilek yeme şunu yeme bunu yeme leke olur vs vs Gül koklamak niye leke yapsın olacağı varsa olur zaten. Gül koklayasım geldi şu an 🤣
AyFa1608 Smyra_1609 ayy yok artık daha neler kız 🤣 kocam hamileyken çok gül çiçek getirdi faydası bile olmuş. Gül gibi kız doğurdum hahahahah🤣🤣