aslihanbyrmn Ben Haziran da doğum yapacağım lohusa terlikleri hepsi havlu kumaş şeklinde hiç yazlık tarzı yok
kevserky aslihanbyrmn eğer sezeryansa doğumun yumuşak havlu terlik daha iyi ameliyattan çıkınca ayaklar çok üşüyor. Ama doğumun nasıl olacak bilmiyorum . Bnmki sezeryan
beyzacmvrc aslihanbyrmn ben plastik terlik almıştım sonra çevremdekiler lohusaterligi biraz süslü olur havlu terliklerden alıp süsle aşırı rahat hem dediler. Benim doğumda hazirsn ortası bende ondan aldım süsledim Plastiği de yine koydm çantama Bence normal de olsa sezeryan da olsa usucez herkes böyle aoyluyor ben her ihtimale karşı yelek ve patik bile koydum
Bet1 aslihanbyrmn ben cros tipi plastikler den aldım. Çünkü bazen duşa girmek falan gerekiyor ayakta terlik olması ya da en azından öyle bir terlik götürmek iyi olur. Herkes üşürsün demiş bir önceki doğumum 3 temmuzda olmuştu yanmıştım bildiğin sezeryan olmuştum ama eve geçer geçmez şort tsort moduna girmiştim 😂
aslihanbyrmn Sumeyye-88 evet bende gördüm bunu güzel duruyor bakalım bir kaç fikir aldıktan sonra karar vereceğim teşekkür ederim ilgin için 😇
aslihanbyrmn Normal doğum düşünüyorum doktorum da her şey düzgün normal doğum olabilir ama çatı muayenesi olucam 1 hafta sonra kesinleşecek şimdilik normal doğum
aslihanbyrmn beyzacmvrc öylede ben bir kere giymek için de özellikle lohusa terliği almak istemedim o yüzden sordum gerçi bulamazsam düzgün bir şey en son çare lohusa terliği alicam
Lilyum35 bende önü kapali hasır terliklerden aldım Trendyol dan, havlu terlikler bana mantıksız geldi sonra kenara atmak istemedim