asilbabysmother Annelerrrr. Bebek arabasını bebek ne kadarlıkken kullanıyoruz? Yani zarar verir mi kemiklerine? Bazıları 3 aydan önce kullanılmaz diyor, bazıları bir haftalıkken bile olur diyor. Birde önce pusetle bebek arabası mı portbebe ile mi 😃
Poncik38 asilbabysmother https://imgyukle.com/i/rJ1EGf ilk baş bunu kullanıyorsunuz. Bu yeni doğanlar için uygun . 1 yaşına kadar kullanamiyosunz küçük oluyor sonra diğerine geciyorsnz iste
Gulsen54 asilbabysmother ben 3 aylık olduktan sonra kullandım ama doğduğu günden itibaren kullanan arkadaslarim da var kişinin tercihiyle alâkalı ben sanki rahat hissetmez beli yamuk kalır diye koymak istemedim oturtmaya başlayınca rahat kullandım
Merve0227 asilbabysmother valla canım ben doğar doğmaz çift yönlü Bebek Arabası kullandım altına yumuşak battaniye minder tarzı bişey olmuyor tam yatırıp anne yönü kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım iki oğlumda çok şükür hatta şuan biri 1 aylık biri 18 aylık beraber bindikleri zaman bile oluyor 😆😆
Bet1 asilbabysmother travel sistem Bebek arabamiz vardı ilk 1 yaşa kadar puset rahat kullanılıyor zaten. Biz ilk günlerden itibaren kullandık öyle 3 aylık olmasını beklemedik, bir sorun da yaşamadık. Zaten hastaneden çıkarırken pusetiyle çıkarmıştık gene aynı arabayı kullanicam
Nananan asilbabysmother ben 4 baby markasının çift yönlü travel sistem arabasını aldım pusetini direk içine koyuyordum çok rahatti vallahi o diğer zimbirtilara hiç gerek yok bence çok rahat ettim bebek içine sığmayana kadar pusetle kullandım sonra puseti biraktim çok rahat oldu
Zumzugukodummuzzingillatirim asilbabysmother biz travel sistem aldık puset + portbebe+ normal bebek arabası özelliği vardı. 15 kiloya kadar puset kullanılıyor. Lakin bizim kız bir tık uzun olduğu için bir ay sonra faşan mecburi diğerine geçeriz. Port bebe olması için bebek arabasının altta klipsleri var çıkarınca yatıyor dümdüz. Normal oturtur uyuyunca yatırırız yüksek ihtimalle
asilbabysmother Anneler bizim de travel sistem arabamız. Portbebe ve puseti var. Rahat yatsın diye portbebe kullansak olmaz mı? Puset daha mı rahat olur
paradise1509 asilbabysmother portbebe omurga açısından daha iyi, puseti en fazla yarım saat 40 dk öneriliyor bir yere giderken taşırken, arabada vs.. Ben ilk doğduğunda portbebe kullandım, puset sadece arabada ama gezmeye parka hep portbebe
Asliormanci asilbabysmother pusetli benek arabasını 20 günlükken kullandım içine babynest almıştım onun minderi ile çok daha rahat oluyor