BRtugba Sezeryan olacaklar yada olanlar birbirimize moral olalım tecrübelerimizi paylaşalım korkularımızı hafifletelim 🥴🥰
Medine05yasar BRtugba 5 ci sezaryanımı olacam allahın izniyle temuzun sonunda bende hiç korku yok heycan yok
BRtugba Medine05yasar hadi ya maşaallah ne güzel 🥰 ne yalan söyleyeyim gün yaklaştıkça korkum arttı benim de 🥴
BRtugba Medine05yasar 1 Haziran’da dedi doktor inşallah bakalım 4. Diye erken alcam diyor 36+5 de sizinde mi erken aldılar
BRtugba mimikralicesi ilk çocuğumuzu kaybettik ölü doğumla sonuçlandı biri 6 diğeri 2.5 yaşında canım
Tatli2 Benim de 3. Sezeryan olacak insallah. 3. Nasıldı bol bol yürüyüş ilk günden itibaren evin içinde. O şekilde kolay olacak dıye duydum
BRtugba Tatli2 bebeğin iyi olursa sende iyi oluyorsun çabuk toparlaniyorsun ben hamileliğimde çok hareketli olmadığım halde daha kolay toparlandım bebeğe bakabilmek için ayaklanıyor Sun tabi büyük çocukta olunca 🥰
Medine05yasar Zeliha272763 1 ci doğumum 24 haftalık gebelik zehirlenmesi gecirdim adana balcalıda yaptım diger 3 nü hatay dörtyol devlet hastanesinde yaptım gayet güzel geçti şimdi 5 ciyi samsun fakültede yapacam
mimikralicesi BRtugba yaa Allah rahmet eylesin diğer çocuklarınıza Allah uzun ömürler versin bende oğlum 2 yaşındayken düşünüyorum ama cesaret edebilir miyim şüpheliyim 😍
Medine05yasar BRtugba şimdiki hamileligim yüksek tansiyondan dolayı 34 haftalık alalım diyorlar oda gidişata bağlı cnm
BRtugba mimikralicesi amin canım Allah razı olsun kardeş güzel bişey ama anne yıpranıyor ikiside küçük olunca 🤭
Medine05yasar Zeliha272763 Evet cnm hayata 2 ay kuvezde kaldı şimdin 8 yaşında hiç bir problemiz yok çok şükür