PrensinibekleyenAnnee Kızlar merhaba oğlumun odası için bu rengi tercih ettik ama internette mavi gibi oluyor diyorlar bu renge boyuyan var mı evini. Artık boyayıda aldık değişimde yapılmıyor
Ceren-12 PrensinibekleyenAnnee açık mavi ve yeşil tonları bebeği sakinleştirme etkisi varmış bebekler ilk doğdukları zaman siyah renkleri net görmeye başlayıp sonra kırmızı renkleri seçmeye başlarmış gri tonları önermiyorlar boyama için açık mavi yaptım bende
Busra-1601 PrensinibekleyenAnnee ay ben resmen maviydi ya gittik içine bolca siyah eklettik de griye döndü biraz
cherry_blossom PrensinibekleyenAnnee ben evimi boyatırken baya araştırdım ama fillinin gri tonlarını beğenmiyorlar hep başka renge çaldıgı için kimi lilaya kimi maviye benziyormuş bence dyo ya bakın derim dyonun gri tonları güzel
niloya94 PrensinibekleyenAnnee bende bu renge boyadım hiçte öyle durmuyor çok hoş bi gri beje kaçıyor
PrensinibekleyenAnnee Ceren-12 benim oğlum 4 yaşında canım bebek değil odasida gri uyumlu olsun dedim
Busra-1601 PrensinibekleyenAnnee bence ufaktan duvara surup deneyin cunku kutuda gri duvarda mavi oluyor bizim de öyleydi eğer mavi gelirse biraz siyah ekletirsiniz
Busra-1601 PrensinibekleyenAnnee tam hatırlamıyorum cunku 3 sene önce falan boyattik ama polisandi bizim de
Busra-1601 PrensinibekleyenAnnee bence sizinki gri gibi ağırlıklı olarak ama ışıktan mi fotodan mi bilmiyorum gri yesil gibi durdu bana
ElifKarata PrensinibekleyenAnnee benm evim filliboya andezit 40 ama 40 bile koyuyken 45 daha da koyu olmaz mı bebek odası için.
PrensinibekleyenAnnee ElifKarata yok çok güzel oldu bebek değil çocuk odasi duavarda beyaz çerçevesi kitaplığı var okadar koyu değil