yasemin1622 NewMom__ sabahlar neyse de öğlenleri neler yiyosunuz ya sabah peynir zeytin yumurta kahvaltılık yani belli ama ben her gün öğlen ne yapsam ne yesem şaşırdım artık
NewMom__ yasemin1622 hahahahaha kız zaten 1-2 gibi anca kalkıyom ben😂😂😂😂 benim sabah diye sormama ne bakıyorsun öğlen işte😂😂😂
yasemin1622 NewMom__ ben 11 gibi kahvaltı yapıyorum 2-3 gibi tekrar acıkıyorum bişeyler yiyorum sonra 5 gibi meyve kuruyemiş falan ara öğün akşamda 7-8 akşam yemeği 😄
NewMom__ yasemin1622 hahah afiyet olsun ben uyu uyan uyu uyan yapıyorum sürekli saati 2 ediyorum 😂 hemen uyanan yataktan kalkan biri olmadım hiç😂😂😂
yasemin1622 NewMom__ aslında ben de 11 gibi yataktan zor çıkıyorum hala uykum oluyo ama çok acıkmış oluyorum midem kazınıyo vicdan yapıyorum bebeğimi aç bırakıyorum gibi geliyo o yüzden mecbur kalkıyorum bi gözü açık bi gözü kapalı kahvaltı yapıyorum yani 😂
Chmstry-m NewMom__ ilk 3 ay zorlandım oldukça mide bulantısından ama 3 aydan sonra her sabah mutlaka yumurtalı bir şey yemeye çalıştım, süt peynir zeytin tahin pekmez falan. Haftasonları kaçamak yapıp kasap sucuk yiyorum ama çok pişiriyorum. Çay da iki bardak maksimum ve açık içiyorum
Daisy0000 senoski Pişmiş olduktan sonra pastırmanın zararı yok ki canım ,et yani sonuçta,ben hamileliğin başından beridir yiyorum
senoski NewMom__ 2 yumurtadan kaşarlı omlet, peynir, zeytin, domates, tahin pekmez, 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
Edaozkan NewMom__ salatalık domates zeytin özelikle bu aralar omlet tarzı yiyorum o da bulantı hapıyla