NewMom__ Kızlar sabahları ne yiyorsunuz ya asla kahvaltı yapamıyorum sabahları sadece çikolata türü şeyler yiyorum tatlı şeyler istiyor canım sabahları
Daisy0000 NewMom__ Bugün sabah pastırmalı yumurta,az yağda patates kızartması,tereyağlı simit ve peynir-zeytin-tahin-bal vs vs yedim 😬 Kahvaltı en sevdiğim öğün 🫣
mekselinaa NewMom__ sabah eşime işe gitmeden kahvaltı hazırlıyorum biliyor yiyemiyorum sonradan zorla yediriyor 1 haşlanmış yumurta salatalık domates beyaz peynir birkaç tane zeytin kuruyemiş genellikle kahvaltımı böyle yapıyorum 1 haftadır düzgün şeyler yiyorum mide bulantısından yiyemedim 16.haftama kadar 💖
Sevalinkaa NewMom__ 16+5 hala sabah öğle akşam kaşarlı tost, belki 1 yumurta ve peynirli Makarna başka bişey yok
adatuna NewMom__ eşimle 3 yumurta kırıyoruz, yanına domates salatalık, peynir, zeytin , avokado ve ceviz koyuyorum. 2 bardak da çay. Kaşar, bal , kaymak da mutlaka yiyorum dikkat ediyorum.
NewMom__ Daisy0000 oyy maşallah 😂 yumurtadan tiksinmiştim öyle bir anlatmışsın ki kalkıp yiyesim geldi😂😂
bdenerigokce Daisy0000 simit beni rahatsız etti, hamilelik boyunca ilk kez yedim sizde de öyle oldu mu acaba
Kediperisi Peynir zeytin yumurta reçel yiyorum maksimum bende. Canım bir şey istemiyorsa yoğurt + yulaf +reçel veya pekmez ekleyip yiyorum. Bir şey yemeyince midem bulanıyor çünkü
runkli0606 Sabah kalkınca sütle yulaf yiyorum öğlene doğru üşenmesem 2 yumurtayla peynirli omlet yapıyorum öğleden sonra kefir dikkat ettiğim tek şey bunlar ha birde muz ceviz yiyorum akşamda Allah ne verdiyse
Nurse2018 NewMom__ ne kahvaltısı bacım zaten uykumun en tatlı yerinde alarmla uyanıyorum canım da bişey istemiyor granalo süt yapıyorum 5 dk da giyin işe git ne güzel demi 🥲
Semilk05 NewMom__ 1 tane yumurta haşlıyorum bol yeşillik peynir domates salatalık zeytin şu an hamile değilim ama hamşleykennde böle yapardım
lafiniesirgemez Yulaf ve granolayi laktozsuz sütle karıştırıp yiyorum bu aralar granolanin içinde fındık çekirdek çikolata var bu arada :D sıkıldım yumurta peynir zeytin falan yemekten bu aralar buna taktım :D
nevzatbaskomser NewMom__ Patates kızartması, peynir, zeytin, domates, yumurta, salça,ekmek, çay. Bugün ve nerdeyse rutin böyle yiyorum