Tgbylmz Deletedmom00012 canım ben devlet hastanesinde hemşireyim zaten burdaki devlet hastanesinin gerçekten bütün doktorları çok iyi el olarak polatlı o bakımdan çok şanslı , ben zeyneple çiğdeme gittim en başından beri
Tgbylmz burcuyay06 canım neden orda doğum yapmayı düşünüyosun inan bizim devlet hastaneside doktorlarıda çok iyi para yedirtmeyin şu özellere 😞
burcuyay06 Canım bir kez ben de gittim muayeneye aslında çok iyiler ama Suriyelilerden o kadar kalabalıkki gözüm korktu açıkcası birde eşim istemiyor devleti bi önyargısı var işte malesef aslında çok normal Doğum 1800 2200 sezeryan bana da pahalı geliyor birde ilk bebeğimiz o yüzden ikincide ben de devlete giderim 😄
Tgbylmz burcuyay06 bence hiç az para değilmiş canım cidden bi hemşire olarak tavsiyem sana ebeside hemşireside doktorun her biride gerçekten iyi bi konuş derim eşinle 😊 sonuçta benim bu işten bi karım yok para kolay kazanılmıyo ☺️
Tgbylmz Deletedmom00012 karışık çalışıyoruz acildeydim sonra hamile kalınca cerrahiye geçtim ama 37. Haftamda işten ayrıldım 😊
burcuyay06 Deletedmom00012 doğrudur canım hiç gezmedim sebepsiz sezeryan derse kaçarım zaten 🙂ondan daha çok korkuyorum bir arkadaşıma son ana kadar normal yap demiş Osman bey o sancıyı göze alamadı kendi kararıyla sezeryan oldu ilginç şekilde memnun
ozgeoznur Merhaba hanımlar siz konuşalı baya olmuş ama ben yebi görüyorum☺️ Polatlı'ya gelin geldim ve hiç arkadaşım, tanıdığım kimse yok 😕 hamileyim şuan 28.haftam ve gerçekten çok sıkılıyorum 😣
ozgeoznur burcuyay06 valla bütün Doktorlara gidiyrim genel olarak ☺️☺️ osman beye gittim zeynep hanıma gittim Ankarada başka özel bir Dr gittim hatice hanıma da gidiyrum 😅😅 28. Haftamdayim siz nasılsınız ne durumdasınız?