Pervinsahin 5 gun once dogum yaptim lansihon kulanama ragmen gogslerim yara oldu.cok aciyo emzrirken maf oluyorum.denenmiş ise yarayn hemen kesen bisey varmi lutfen yardimci olun 😭😭
Zeycen Pervinsahin herkes gümüş kapakları övüyor. Bende alacam inş kullanıpta memnun kalmayan yok heralde
EdaFurkan Pervinsahin canım benimde çatladı hep bende garmastan pomat kullanıyorum biraz geçmeye başladı gibi bide sütün akıyorsa gogus pedi kullanmanı tavsiye ederim ıslak kalması iyileşmeyi geciktiriyor çok geçmiş olsun 😐
BetlBilgialkan Pervinsahin soğanı ikiye bölüp her birini göğsünüze sürün geçene kadar anında işe yarıyormuş
BBusraa Pervinsahin ah bilirimmm kıyafet değse ağlar hale geliyordum o derece yaraydı. silikon göğüs ucu var ben aylarca çektim onu kullandıktan sonra toparlandı canım.
Pervinsahin BBusraa silikin ucuylada acio gene degsien bsey yokki aldim ama .bide emio onla ogluşum 😭
EdaFurkan zhr sık sık değiştirirsen hiç bişey olmuyor 20 gündür kullanıyorum mantar falanda olmadı bi koyduğun aksama kadar durursa tabikii olur
deletedmom734 Pervinsahin lahana diyorlar... ayva çekirdeğinden jel yapıp sürün... ve ben gümüş kapaklardan da alcam
Papatyamoms deletedmom734 lahanayı göğüs yaraları için değil de mastit için çok ise yarıyormuş arkadasim
NurDemir Ayva çekirdeği duymuştum.Tarifini tam bilmiyorum internetten bakın isterseniz.Ya da gümüş kapak pahalı ama kullananlar memnun
KbraEtli Avenkin göğüs kalkanını alın hem sütünüz boşa aköasın bebeginizin rıskı hemde yaraya iyi geliyo
Aslhanuras Pervinsahin benm yengem 1 ay önce doğum yaptı onda hiç olmadı o emzirdikden snra sildi göğüsünü snra biraz sütünden sürdü slikon göğüs ucunu taktı geçti şimdi banada diyor kesinlikle yap diye
ozgeya Pervinsahin Zadevital markasının hindistan cevizi yağı ile çözüm buldum ben.onun dışında hiçbir şey fayda etmedi.
BBusraa Pervinsahin hadi ya ona rağmen mi. Benimki de öyle emmişti tam göğsüme değmediği için bir iki gümde toparlanmaya başlamıştı sonra biraz acıya acıya emzirdim öyle öyle geçti ama seninki kötü olmuş ya 😩
BetlBilgialkan arbustoo http://www.minikkelebeginannesi.com/2015/04/taze-annelerin-kabusu.html?m=1 Kimileri hastane çantasına bile koyuyor ilk günden yapmak için