Zekiye45- Selam kızlar yarın hastaneye gitcem kontrole kalp için yarın tam 6+6 haftalık olcaz ama duyulur mu umarım duyulur kesesinde sorun yok herşey yolunda 🥹🌸
yesilkahve Zekiye45- büyük ihtimalle duyulur 💜 şuan ikinciye hamileyim 6+2 de duyduk. İnşallah sende duyarsın 💜
Zekiye45- Asl-Ert1 hayırlısı olsun canım ya peki devlet hastanesinde misin yoksa özelde mi çünkü devlette duyulmuyor diyorlar çoğu insan güzel değil diyorlar sistemleri ses duyma aletleri bilmiyorum yine
Elfyns Zekiye45- hastane cihaza göre değişiyor canım ben devlet hastanesine gidiyorum 6+5 im duyulmadı 2 hafta sonra gel dedi vajinal bakalım duyarız dedi ben istemedim beklerim dedim
Zekiye45- Zekiye45- canım ben özele gidiyorum özel sigortam var da haftaya randevu yok o yüzden gideyim dedim yarına randevu aldım devletten ama bilmiyom ya gitsem mi gitmesem mi ikilemde kaldım en azından yine bebeğe bakar eder doktor kalp duyulmasa bile 😁
Baby07 Zekiye45- duyulur canım 10 haftalikken duyanlar bile var. Bende 8 hafta da net karnımdan duydum 7 haftada alttan muayene yaparak duymuştum.