Minik1Civciv Sibelsibos en iyisi kan testi vermen canım bende gördüm inşallah vardır. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı 💖🌸
Sibelsibos Minik1Civciv yok bebeğim testi tekrarladım aynı ilerleme olsa dahabelirgin olurdu ilaçların kalıntısı belli 😊
Sibelsibos Kivircikkuala böyle silik kaç kere gittim hep negatif bende nasıl bir hormon varsa artk kıpkırmızı yi görunceye kadar hiç gitmiycem 😊
Mzzz Sibelsibos tüp bebekte geç döllenme olmaz canım zaten biliyorsun döllenmiş embriyo koyuluyor. Ayrıca tüp bebekte kullanılan ilaçlarda bthcg hormonu yok diye biliyorum öyle bir şey olsaydı transferden sonrada insanlar hepsinde pozatif çıkardı. Ama neden çizgi çıkıyor hiç anlamadım 🙏🙏 inşallah gönlüne göre olsun🙏
Sibelsibos Mzzz geç döllenme değil geç tutunma belki yanlış yazmışım dir canım daha önceleri gorülmus böyle olaylar ama benim cevremde görmedim hastanede duyduğum şeyler kanama garp yaşayınca insanda ister istemez süphe oluyor
Sibelsibos Mzzz tüp bebek transfer öncesi verdiği ilaçlar hormon ilaçları o yüzden çoğu kadında tarnsfer öncesi ve sonrası pozitif gören silik çizgi yaşayan çok tür 100 deliğe vurursak 100/40 yaşar bunu benimle tedavi gören çoğu bayanda kendimde de yaşadım 😊
KumCi Mzzz regl zamanına yakın böyle çıkabilir bana da olmuştu baya sevinmiştim kan verdiğimde negatifti
Minik1Civciv Sibelsibos yaaa Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin canım. Kafana takma dicem de zor biliyorum. Ama ne zaman salsan inan o zaman tutuyo.
Mzzz Sibelsibos yok geç döllenme olabilir yazmış bir arkadaş ben ona dedim zaten 🙏🙏 valla ilaçlarda bthcg var mı hiç bilmiyorum olabilir tabi 🙏🙏 geç tutunmayıda hiç duymamıştım ama inşallah öyle bir şey yaşiyorsundur ya valla Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın 🙏🙏🙏
Sibelsibos Mzzz amin kuzum çok tşkler yorumuna bende çoğu şeyi burdan okuyarak ögreniyorum veya hastaneye gittiğimde 😊
Sibelsibos Hallerimvarbenim valla silik çizgi aynı model aynı renk o yüzden beklemeye aldım kendimi kafayı yememek için sakince bekliyorum bebeğim enerciiiiiiiiiii 😄😘