Sibelsibos Lilosss kırmızı kesin 2 çizgi Gorene kadar bekliycem canım hastaneye gidip tekrar orda ögrenmek istemiyorum sabır edicem😊😘
Zeyno0163 Sibelsibos tüp bebek negatif olduktan sonra adet görmeden nasil hamile kalinablirki. Varsa eger mucize gbi cnm
Sibelsibos Zeyno0163 bende garipsedim işte ama acaba tupbebekte geç tutunma olabilirmi diye dusundüm ya herşeyi düşünüyorsun adette 8 9 saat sürunce bide pembe sonra parlak kirmizii geldi sonra kahverengi olarak bitti 1 gün bile sürmedi sonra test yapınca boyle çıktı karışık işte garip
Sibelsibos Zeyno0163 şunu da söyleyim 12 sinde negatif dediler 14 adet goruyorum sandım 8 9 saat süren bı kanama oldu sonrasında hiç bir şey yok
Sibelsibos Zeyno0163 öyle yapicam peki erken gebelik testi predictor denilen bı marka ile yaptım kıl gibi çizgi çıktı onda yanılma payi varmıdır kaset testlerde yanılma hep var biliyorum
Sibelsibos Kanatsiz_1_melek bekleyip görmekten zarar gelmez nasılsa öylede böylede bekliyoruz 😊umut etmek yolun yarısıdır 🥰
TubaGokhan Sibelsibos çok gözükmuyo yine Allah gönlüne göre versin canım iki gün sonra tekrarla varsa zaten koyulaşır rengi yada direkt kan verebilirsin
Sibelsibos TubaGokhan bugün yaptım bacım aynı silik çizgi ilaçların kalıntısı galiba yoksa biraz daha belirgin olurdu 😞
dolunayes Sibelsibos Cok silik var canim evet bu test varsa var yoksa yok cizgi çıkmis çok yeni ama tup bebek ustu hamilelik midir hormonsal midir bilemem canim kan vermen lazım
Sibelsibos Deletedmom_50 yaptım canım yine silik çıkıyor yükselme yok galiba ilaç kalıntıları olsaydı daha da belirgin olması gerekir 😞
Sibelsibos Kivircikkuala ilaç kalinti etkisi galiba canım yine silik çizgi var yükselseydi birazdaha belirgin olurdu 😞
Turna44 Sibelsibos çok yeni galiba çünkü çok silik. Aklınızda soru işareti kalmasın bence Bi gidip kan verin
Sibelsibos Turna44 kalmadı canom ya yaptım yine silik yükselme olsa bugün dahada belirgin olurdu ilaçların kalıntısı galiba 😞