Sibelsibos myangelson olabikir bu ikinci denemen 1 ci negatif olduğunda normal adet oldum ama işte ialac lar nezaman napıyor bilinmiyor ki beklemek en güzeli iki kırmızı çizgi girmeden gitmek gereksiz 🥰😊
myangelson Sibelsibos anladım canım doğru ilaçlar farklılık yapabiliyor. Aynen en iyisi beklemek rabbim hayırlısını versin hepimiz için 🤲🏻🤲🏻🌸🌸
Sibelsibos ikranurkutay bekliycem böyle gidip hastanede negTif duymak istemiyorum bekleyip kıpkırmızı belirgin çizgi görmeden gitmek gereksiz 🥰😊😘
Sibelsibos myangelson gelecek 1 ve ya 2. Gelecek ecuz dördüz diyemedim dötüm yemez okadar bebise bakmak 🥰🤣🤣🤣
myangelson Sibelsibos ahahaha büyük konuşma 😋😋 rabbim bütün bebiş isteyenlerin gönlüne göre versin 🤲🏻🤍 hayırlısıyla en doğru zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🏻
Sibelsibos TubaGokhan Kivircikkuala predictor denilen bir şey alıp yaptım şimdi erken gebelik testiymis böyle çıktı hatta doğru mu diye söktüm cektim 😊
Sibelsibos TubaGokhan predictor denilen bir şeyle yaptım erken gebelik testiymis böyle kıl gibi ince çıktı bilmem görebilirmisin benim telle zor ama ince kıl gibi hatta rahat görunsùn diye sokup çektim testi🤣
TubaGokhan Sibelsibos çok gözükmuyo yine Allah gönlüne göre versin canım iki gün sonra tekrarla varsa zaten koyulaşır rengi yada direkt kan verebilirsin
Sibelsibos Deletedmom_50 aynen kıl gibi incecik ışıkta görünuyor 🤔bende analamdim bekleyip yarın bir daha denemek lazım artk
Sibelsibos Deletedmom_50 erken gebelik yaptım biraz önce söküp çektim ince kıl gibi bir çizgi çıktı benim kamera tırt ama bilmem gorebilecekmisin
Lilosss Sibelsibos evet çizgi gördüm ben de ince pembe çizgi var yarın kan verin bence idrarda daha geç çıkıyor sonuçta burda ince de olsa görüyorsak kanda kesin sonuç çıkar
Sibelsibos Deletedmom_50 bide bilgin varmı hani bu testte koruma çizgisi yokmuş var sa var yok sa yok çıkıyormuş benim kullandığım pek bı test değil adı predictor erken gebelik testi yaziyor
Deletedmom_50 Sibelsibos kız bazen bide yumurtlama gününde de pozitif cikabiliyormus öyle bisey yok değil mi