Sibelsibos naneliseker_ tabiki bebeğim sadece şaşırdım dün yaptım hiç çizgi yoktu mesela attım bakalım 2 gün bekleyim bir daha tekrarlayım ozman biraz daha koyulasirsa giderim boş yere milletin sırasınida almak istemiyorum hastanede 😊
Sibelsibos Deletedmom_50 aynısını düşündüm bebeğim 2 sonra bı test daha yapayım belirgin cikar sa ozman kan vereyi. Dün yaptım hiç çizgi çıkmadı bugün böyle oldu 😊
Sibelsibos Rabissssscee çıplak gözle daha iyi görünüyor benim için çıkan renk önemli idi bu pembe koruma çizgisi gri halayelet çizgi gri oluyor ve geç çıkar 5 dakkdan sonra az bekleyip bir daha denemek en güzeli
Rabissssscee Sibelsibos öyle tabi kuzum 2 gün sonra test yerine kan verip bakabilirsin en azından acabalar kalmaz içinde 🥰
Sibelsibos Kivircikkuala 2 gün geçsin bir daha tekrarlamak en güzel canom bu testler çok insanı böyle arada bırakıyor 😊
Sibelsibos Deletedmom_50 bir şey itiraf edeyim varya hep içimde öyle bir şüphe vardı biliyormusun tüpbebek sonrası negatif dediler sonra pregestoron aslında yüksek çıkmış dediler yani garip 😊
Sibelsibos Hallerimvarbenim ben test manyagiyim bebeğim çok yaptım adet sonrası hiç böyle olmadı ve adet değildi benim gördüğüm 10 saat adetmi olur 1 gün bile değil zaten garip pembe geldi sonra Kayu kahverengiye döndù tabi yine sonuç bilinmez 😊
Demsi_83737 Sibelsibos sonuç istediğin gibi olur inşallah 🙏 😙 ilk fotoğrafta görür gibi oldum ama yanıltmak da istemem
Hallerimvarbenim Sibelsibos Belki yerleşme kanamasıdır o zaman hadi inşallah hayırlısı olsun hakkınızda ☺️ kan vermeye ne zaman gideceksiniz beklemeyin hadi verin bize de haber verin☺️
Sibelsibos Rabissssscee inan garip gelir belki ama başkalarının hastanede boşuna hakkını yemek sırasını almak istemiyorum 2 gün sonra az daha kırmızı çıkarsa o gün hemen giderim 😊
Deletedmom_50 Sibelsibos bugün tekrar Bi tane test yap çıkarsa kan ver çıkmaz ise de bekle olmazsan kan verirsjn
Sibelsibos Deletedmom_50 erken gebelik yaptım biraz önce söküp çektim ince kıl gibi bir çizgi çıktı benim kamera tırt ama bilmem gorebilecekmisin
Sibelsibos Hallerimvarbenim Hallerimvarbenim ayyy çıksa davul zurna çaldirip haber veririm ne demekkk enerciiiiiiii🤣😘
Deletedmom_50 Sibelsibos o önemli değil canım ya ben saat 4 de yapmıştım ta akşam onunla alakası yok yani varsa cikiyo