Rabia54 Kızlar afedrsinz ishal olmuşum şimdi tuvalete gittim temixlendim peçete ile silerken akıntı geldi baya içimden böyle peçete ile tutup çektim öyle geldi peçete in yarışı dolu sadece sümüksü koyu sarı ama aşırı çok Nisan olabilirmi ??
Htcmstfomer Rabia54 olabilir canm norml.gelen akintilardan daha koyu kivamda ise bide cektimde geldi ddedin rengi kisiden kisiye degisiyor bende kanli gelmisti kimisinde kahve rengimsi geliyor Dikkat et dogum cok yaklasti artk o zmn 😊
mucizemizibekliyoruzz Rabia54 normalde hiç böyle bişey gelmiyorsa nişandır canım. Enfeksiyon falan yok dimi? Nişan gibi geldi bana. İnternetten nişan fotoğraflarına bak benziyor bence
parasetamoll Rabia54 keşke bilsem 3 defadır benim de aynen böyle geliyor sanırım nişan değil içinde kan kahverengi görmeyene kadar inanmam ama herkesin de kanlı vs olacak diye kural yok.😳
Tgbylmz Yani canım renk konusu kişiden kişiye değişiyo ama normal akıntıdan çok daha kıvamlı ve yapışkan olmayan bi şey gelmişti bende yumuşak elde hareket eden plastik gibiydi aynı
Rabia54 Tgbylmz evet benimde aynı baya hani sümüksü derler ya öyle rengi koyu sarı ama kan yok inşallah nisanimdir 💖🙏 dua edin sancida gelsin yoksa cumartesi sezaryan olucam bebeğin karın çevresi geride kaldiginicin ozamana kadar sancı beklicez
Rabia54 Htcmstfomer evet bir an korktum çünkü sildim yapıştı birdefa daha yok kaldı baya çektim öyle geldi içimden inşallah nisandir 37+3 cumartesi sezaryan olucam eğer sancılar gelmezse bebeğin karın çevresi geride mecburi olucam ozamana kadar sancı beklicez dua edin lütfen sancim da olsun 💖🙏🙏
Tgbylmz Rabia54 inşallah canım hakkında hayırlısı gönlünce olsun 😊 benim 1 haftdan fazla oldu geleli ama cuma günü biraz daha parça geldi , yani inşallah benim kadar beklemezsin ben çatladım artık 😄
Rabia54 Tgbylmz ahahaah umarım benim vaktim de dar tabi bebeğim için benim için hayırlısı ne işe o olsun hep öyle dua ediyorum da sezaryandan korkmuyorndegilim inşallah seninde en kısa zaman da sancilarin tutar bir avazda kucağına alırsın canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bütün hamislere 🙏💖💖💖
Rabia54 mucizemizibekliyoruzz baktım canım benim gibi çok var enfeksiyon yok daha yeni yapıldı tahliller inşallah uzun sürmez gelir çünkü bazılarının nişandan sonra uzun sürüyormuş bizim vakit kısıtlı inşallah sende bir avazda kurtulursun 💖🙏