xbebegimx İdrar yolu enfeksiyonu cikti kizlar monurol sase verdi doktor geceyi beklemeden simdi icsem olur mu acaba kasık agrim ve akintim cok fazla antibiyotik de vermedi hamilesin diye nasil gecicek bu illet 😢
ilknurakdogan1 xbebegimx ben kullandım iki kez geçmedi Şuan antibiyotik başladık 😞 akıntım çok oluyor
Esved18 xbebegimx kızılcık suyu iç bol bol. Montrol şaşe gece içsen iyi sabaha kadar idrara sıkışman lazım sökülüyo sabaha engeksiyon ama seni 15 20 gün idare eder o şase bol bol kızılcık suyu iç çok fayda görürüsün
SSumm xbebegimx 5 haftalıkken bende çok kötü enfeksiyon geçirdim baya yoğun miktarda idrarda kan var demişti doktorum. İsmini tam hatırlamıyorum bana da şase vermişti gece içip sabaha kadar tuvalete çıkmadım en son sabah uyaninca yapmıştım baya da iyi gelmişti ilac
xbebegimx ilknurakdogan1 ya bnde fitil kullandim gecmedi antibiyotik vermiyorlar tekrarlayip duruyor bol su da iciyorum ama😢 sizin lokosit kac cikmisti acaba
Esved18 xbebegimx nioli yağı deneyin birde o çok işe yarıyor. Hamileler kullanabiliyor. İç çamaşıra bir iki damla damlatıyorsunuz
xbebegimx SSumm monurol mu acaba bana da onu verdi ondan ykmus eczaci da muadili olan urocareyi verdi bnde gece icicem insallah fayda eder bana da🥺
Gnmtsf Ben iki kez kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli o yüzden mutlaka kullanın. Gece kullanmanız gerekiyor son idrara çıktıktan sonra. İlacı içtikten sonra 6-8 saat idrara çıkmamak gerekiyor demişti doktor.
TugSozTan Gece kullanmanız gerekiyor çünkü bünyenizde 8 saat kalması gerekiyor. Yani idrarınızı yapmamanız lazım bu yüzden gece kullanıyor.