Eksijelibon yanlisanlamaama bende gördüm aynı örneği. Arkadaşım 25 kg aldı 2200 dogdu cocuk. Ama bunu diyenler birde cahil cühela değil kız italyalarda okudum 3 dil biliyorum diye geziyor . Gelmiş bana acaba çocuk mu küçük diyor😃 okumak cahilliği alır , eşeklik baki kalır dedikleri bu heralde
Busimss Eksijelibon kimseyi dinleme herkesin hamileliği bir değil ne güzel fit ilerliyorsun demek ki bende senin gibiyim ve hiç takılmıyorum aksine zayıf ve fit görünüyorum çocuğumunda kg durumu haftasına göre gayet iyi
Tugraseda Eksijelibon psikolojini niye bozuyosunki söylenen lafın altı doluysa boz tabi ama doktor bebeğin gelişimi hakkında her gittiğimizde bilgi veriyo. Bunun karın büyüklüğüyle kücüklüğüyle alakası olmadığını biliyosun
ElaytA Eksijelibon banada 7.5 ayligim deyince 9 aylik gibi duruosun diyolar. Bosver canim. İnsanlar çok kotu. Negatif enerji konusunda uzmanlasmislar. Hiç umursama hersey yolundaysa duyma bile ben öyle yapıyorum
ElaytA Eksijelibon evet hainlik fesatlık damarlarına işlemiş. Allah ırak etsin böyle insanlardan hepimizi
edadm Eksijelibon canım bana da düğünde akrabalarımız bu nasıl dört aylık ikiz heralde deyip gülmüşlerdi ben de kafama çok takmıştım ama hiç sıkma canını insanlar konuşuyor maalesef
Allahkahretmesin1 Eksijelibon laf edecek birine gideceğimiz zaman (kaynanam mesela 😂) bilerek üzerime karnımı belli edecek şeyler giyiyorum biraz da öne atıyorum göbüşü 😂 yine biraz daha büyük duruyor bebiş sağlıklıysa gerisinin önemi yok
nevermindcanim ben de yarın 24 haftalık hamile olacagım ama benim de karnım çok çıkmadı 6 aylık gibi değil yani, bi sıkıntımız da yok çok şükür, elalem hep konuşur zaten çok da takmamak lazım. karnın çok çıkmış olsaa aa nasıl da şişmişsin derdi bu sefer.
Eksijelibon nevermindcanim ikiz mi derler , şişmişsin derler😃 şimdi ise küçük mü derler. Konuşsun dursunlar takmamayı öğrendim
Mineee66 Eksijelibon ayyy bıktıkk bu elalemden herkesin vücudu bir değil bende şuan 25 haftalığım baya büyük karnım ikiz hamileyim ondan mütevellit arkadaşım var oda doğumu yakın belli belirsiz karnı boşveriiin bebeğiniz sağlıklı ise hiç duymayın onları
Eksijelibon Mineee66 aynen öyle sonunda akıllandım. Baktım ki millet cahil. Bebek iyi. Gülüp geçiyorum alıştım. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz inşallah♥️🤲🏻
Ecrinsmomm Eksijelibon hiç alakası yok biliyor musun ben normalde orta kilolu biriyim ama benim kilo göbekte değil kalçadaydi ben 34 haftaya kadar hiç belli olmuyordu herkes aaa hamile misin gerçekten falan diyordu 34. Haftada aniden kendini belli etti yani endişelenecek bisey yok
Eksijelibon Ecrinsmomm muhtemel sonum😃 bencede kilo, boy hiçbir şey alakası yok sanırım sadece yapı meselesi.