Youngmotherr 09-11-22 27+1 olduk oğluşla kavuşmaya 10 hafta kaldı kasık ağrılarım sancılarım başladı dün azcık bir akıntım olmuştu daha gelmedi korktum tabi şuan hareketlenmeleri dışında ağrılarım var ama genel olarak iyiyim yıkılmadım 😂🫠
Bet1 09-11-22 31+2yim hazırlıklarım bitti şükür cantamiz hazır erken doğum riskim var bekliyoruz 💙 bı kaç ev temizliği kaldı o kadar
zeynozey 09-11-22 26+5 olduk bizde☺️ eksiklerimiz var artık alışverişe başlıycam 30-31 de onları bitirmiş olurum inşallah ☺️ Sezeryan olacağı için 11-12 haftamız kaldı😍
09-11-22 Youngmotherr doktor gün mu verdi size belli ne zaman olacağı bide sezeryan mi normal mi düşünüyorsun canım
09-11-22 Bet1 sağlıkla gelsin inşallah hazirlaklari ne zaman bitridiniz hastane çantasını ve bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleme ye ne zaman baslamaliyim
Youngmotherr 09-11-22 doktorum suni sancıyla alırız erken bebeği dediler ama sezaryene döner gibi hissediyorum
09-11-22 zeynozey maşallah nerdeyse aynıyız ama ben normal doğum düşünüyorum siz neden sezeryan tercih ettiniz🌸
zeynozey 09-11-22 ilk doğumum mecburi sezeryan oldu ikisi arası 13 ay oluyor. Bu da mecburi sezeryan 🥲
Etkinmhmt 09-11-22 2.dogumum olucak sezeryan ☺️heyecan bastı artık Bi tarafta kızımı bırakıp girmek doğuma duygular hat safhada
Youngmotherr 09-11-22 aşırı düşük tansiyonum var düzelmiyor ilaçlarla da o yüzden bebeğe ve bana zarar gelmemesi için erken olacak
Fatosbulut Youngmotherr canım benim de tansiyonum düşüyor sürekli açta olsam tokta olsam mesela yemek yiyorum 5 10 dk sonra düşüyor bana normal demişti doktor 34+3 oldum, sanırım normal değil