zeynepsg Kızlar yaklaşık 1 buçuk ay geçti. Sonuç içni e nabızdan bakıyorum yok. Kendi sitesinde laboratuvar sonuçları seçeneği eror veriyor. Arıyorum ulaşamıyorum. Sonuçları nasıl öğrendiniz?
Mervecan1 zeynepsg sonuçlar 2 3 ayı buluyo e nabizdan gorunmuyor. Yarın gidiyorum Zeynep Kamile test sonucunu almak için genetik testin
Mervecan1 zeynepsg ayrıca mhrsden randevu alınıp gidilmesi gerekiyor sonuçları alabilmek için bilginiz olsun . Randevusuz giderseniz sonuçları alamiyorsunuz. Telefonunuza SMS ile bildiriyorlar testiniz sonuçlandı diye
Aslanmom_ zeynepsg bende bekliyorum hala 13 martta verdim asla ulaşamıyorum kocaelide olduğumdan gidip soramıyorumda en kısa zamanda çıkar inşallah
zeynepsg dolunayes hayır düşük sonucunda verdim tıbbi genetik bölümünden aldım randevuyu. Sonuçun içeriği değil ama çıktığına dair e nabızımda tahliller bölümünde bilgilendirme yapmışlar 2.5 ay sürdü sonuç çıkalı doktordan randevu alıp sonucu almaya gideceğim
Fatmauzun_ zeynepsg bende genetik verdım 3 hafta içinde cıktı hastaneye gitmiştim ben suan kan sulandırıcı kullanıyorum 35 haftalık hamileyim iğne kullandım hamile kaldım ali karaman var o doktor cok guzel bakıuor
Melzom Fatmauzun_ bende iki düşük yaptıktan sonra genetik test verdim eşimle birlikte. Doktor un adı Ali Karaman dı. Nasıl iyi bir doktor mu. Bizimle pek ilgilenmedi kan sonucuna göre bakarız dedi sadece .
Melzom Fatmauzun_ kan sonuçları çıkınca telrona mesaj geliyor mu acaba bize 1 buçuk -2 ay içerisinde çıkar dediler . sure cok uzun geldi ama mecbur bekleyeceğiz
Birmavianne__ zeynepsg canım sonuçları doktor yüz yüze veriyor biz de yaptık. Kişisel bilgiler olduğu için e nabızda yüklenmiyormuş
tahamommy Melzom benim telefonuma mesaj gelmemişti ama e nabızda tahlil kısmında sonuç çıktı olarak yazıyordu arada orayı kontrol edin, benim 2 ay da anca çıkmıştı buarada
Fatmauzun_ Melzom hatırlamıyorum desem 3 sene oldu ama cok surmuyor sız 1 ay sonra hastaneye gıdın ıstersenız
Hatice5855 zeynepsg benim 3 hafta içinde çıkmıştı. Hem mesaj gelmişti hemde e nabız Sonuçlariniz çıktı diye sayfaya düşmüştü