Aysenur96- Arkadaşlarrr kaç haftalıkken bebiş alışverişine başladınız? Birde ilk hangi ürünleri almalıyım ? Bebek bezi konusunda stok yapmalı mıyım ne düşünüyorsunuz 🤩
Braa3434 Aysenur96- Vallahi ben 3 aylıkken falan başlamıştım başladım dediysem arada gördükçe takım çıtçıtlı body falan almaya başladım hepsi birden çok yük olmasın diye hemde heves işte insanın gördükçe alası geliyor şimdi 6 aylık oldum 13 tane falan alt üst takım ve tulumlardan aldım ince battaniye kalın battaniye 2 müslin anne yanı yatağı oluyor puf puf onlardan aldım biberon emzik çorap deterjan bunları aldım ufak tefek ıvır zıvırları ve beşikle dolap kaldı onlarıda doğuma yakın alacağım indirimlerden gördükçe takip ediyorum ona göre alıyorum bez konusunda herkes stok yapma diyor çünkü pişik olabiliyormuş o yüzden deneyerek gideceğim
Taskaya96 Aysenur96- 22+4 haftalığız şuan cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım alışverişe temel eşyalarla ilk olarak banyo seti, biberon seti, biberon steril makinesi ve oda nemlendirici aldım.. bebek bezi ve kıyafeti sona bıraktım son haftalara doğru alacağım
yenianneaday Aysenur96- aynen canım bende şu an Migros’ta indirim var bez stoklasam mı diye düşünüyorum hangi marka alacağıma karar veremedim
femme Aysenur96- bence cinsiyeti detaylida net öğrendikten sonra başlayin. Bez de asla stoklamayin derim. Ben sleepy aldim az olandan eğer doğumdan sonra çocuğun poposuna uymaz ise başka marka denicem. Her bebeğe ayni bez olmuyor
09-11-22 Biz ilk bebek arabasjni aldık 16. Haftadan sonra başlamıştık. Sonra beşik aldık kıyafetler aldık bez ıslak mendil falan stokladim ben
Daisy0000 yenianneaday Bez stoklamayın, pişik yapıp yapmayacağı belli olmadığından stokladığınız elinizde patlayabilir
Braa3434 Aysenur96- anne yanı yatağı derken beşik olanlardan değil koltukta vs yatırmak için puf puf oluyor ya onlardan aldım trendyolda var hatta
Daisy0000 Aysenur96- 20 de odasına kadar herseyini alıp yerleştirdim.. Şimdi 33+6yım enerjim yok iyi ki erkenden yapmışım
Gunes17 Aysenur96- bezi stok yapmak yerine Bi paket bez parasını köşeye koy oyle biriksin eğer ilk aldığın bez yararsa bebeğe pişik yapmazsa bu sefer tüm parayı bez stok yaparsın
Aysenur96- Gunes17 bende öyle düşünüyorum evet pişik olasılığı olduğu için para olarak kenara atın diyorlar
SheeR Aysenur96- 12+6 haftalıkken cinsiyetimizi öğrendik doktordan cıkar cıkmaz eşimle beraber ebebeğe gittik bebek arabasını beşiğini yatağını telsizini emzik biberon battaniye felan almıştık kıyafetlerini de dışarı cıktığım zaman beğendiğim oldukca aldım hala da almaya devam ediyoruz kızcemiz gelmek üzere 🥰
Aysenur96- SheeR Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ cinsiyet belirlendikten sonra daha verimli alışveriş oluyor anladığım kadarıyla cinsiyetten önce bebek beşiği arabası Müslim battaniye vs ağırlık yapmalıyım anladığım kadarıyla ☺️
SheeR Aysenur96- amin inşallah teşekkür ederim Hepimizde sağlıcakla zamanında kucağımıza alalım inşallah 🥰 aynen öyle eğer cinsiyetine göre almayacaksanız beşiği arabasını vs ilk önce onlara ağırlık verin ki hem büyük parçalar aradan çıksın hemde kafanız rahat etsin cinsiyetini öğrendikten sonra zaman cabuk geçiyor 🥰 bide alışveriş daha zevkli verimli oluyor ben şahsen ilk hamile kaldığımda zaman geçmiyor nasıl geçecek bu 9 ay diye ağlardım 🙄🥺 şimdi 33+3 olduk diyorum ki ne cabuk geçti bu zaman
_brcu88_ Aysenur96- canım merhaba ..bizim besigimizi bebek arabasını pusetini anneannesi babaannesi ve dedeleri ortak alacaklar onlar ne zaman uygun görürlerse ozaman alırlar artık 😊19 haftalık olduk pazar günü 20 olacaz Allah’ın izniyle herşey çok pahalı olduğu için ben başladım ufaktan 10 lu hastane çıkışı aldım bitane normal alt üst takımlar var 3 .4 tane zibinlar aldım battaniye aldım benimki Ekim’de olacak kış çocuğu olacak şimdi ikide muslin battaniye alasim var şimdilik bunları aldım yavaş yavae vaktim oldukça bakıyorum biseyler kıyafetleri için trendyoldan aski getirttim birde 36 tane falan var sanırım içinde 90 TL ydi uygun geldi bana aldım o yüzden 😊ben bez stoğu yapmayı düşünmüyorum açıkçası bi paket alırım bi önce bitmesine yakın eşime yine söylerim bidaha alır indirim olupta sanki 300 den 150 ye mi düşüyor 280 e falan 😂gerek duymuyorum sadece ıslak mendil aldım heryerde işime çok yarayacağı için …ama ilk etapta pamuk ve suyla temizlemeyi düşünüyorum o zaman neyi gösterir bilemeyiz tabi daha 144 günümüz var 🥰
Aysenur96- _brcu88_ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzum ❤️ günler hemencecik geçer bende bez konusunda stok yapmamaya karar verdim. Biz daha çok tazeyiz 10. Haftadan itibaren yavaş yavaş kamera biberon müslim örtüler battaniye gibi ufak şeyleri almaya başlayacağım bakalım ☺️
_brcu88_ Aysenur96- evet almaya baslayin Allah’ın izniyle birşey olmaz ben cinisyetini öğrenmeden almak istemedim ya aldım koydum günüm biraz yaklaşınca 30 dan sonra da bi aksilik olmazsa yıkar utulerim deterjan falan almadım daha ne alacağım hakkında da bilgim yok😁😂