Ebrrikoo mariapuder Benim karnımda 15.haftadan sonra belli olmaya başladı. Göbek deliğimin altı iyice gerginleşti sertliği hissedebliyorum şuan 18deyim gayet belirgin bi şekilde göbeğim çıktı. Çıkmayan çıkan pekte dışardan şekli farketmez içeride sağlıklı olduğu müddetçe
Evrem990 Ebrrikoo merhaba yorumunuzu okudum da bende 15+4 üm bende gobegimin altinda sertlik var neden acaba
Betulturkmen Selinakbas bana 11+5 te %70 erkek dedi. Ki ben bile gördüm ultrason da. Bugün 13+4′üz kontrolümde yine erkek olarak ilerliyoruz🤗
Selinakbas Betulturkmen Ay inşallah bende , 12+1 olduğum da gideceğim bakalım insallah gösterir kendini ♥️
AsyaCngz55 mariapuder 16. Haftada belirginleşti ama pantolonla belli olmuyor ince şeylerde top gibi minik bir karnım var
Bsrcip 17 haftayı doldurduk bir haftadir büyüdü birazcık zaten göbekte vardı biraz. Gobekle bebek birbirine karıştı 😁 gaz sancim çok. Süt ürünleri erik mercimek bulgur ekmek bunlar gaz yapıyor biraz dikkat edince karnım iniyor rahatlıyor.
Lale12 Herkesin her konuda fikri vardır her zaman. 3 kilo aldım 18. Haftam ama karnım baya belirgin dar giyersem. Bol giydiğimde aynıyım☺️
Fik Haftadan yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı kuzu şimdi 20. Haftadan sonra her hafta daha da büyüdü diyebilirim yurtdışına ailemin yanına gittim 1.5 ay kaldım 16 haftalıkken gittim 23 +4 haftalıkken döndüm göbüş net belliydi 🤭 Bu da 24+1 yani bu günki halimiz 😊
limoncicegimFO mariapuder 6 aydan sonra belli olmaya başladı 😂öyle kilolu biri de değilim 68 kilo ile hamile kaldım 6 aya kadar kilo almadım 6 aydan sonra kilo da almaya başladım