1_prensesannesii Kızlar başına gelen var mı koyu kahverengi kanamam var doktora gittim ultrasonda kese güzel büyüyor kanama görünmüyor neden olabilir 5 haftalığım
Esrafatih01 1_prensesannesii düşük tehlikesi demişti doktor bana da beş haftalikken progestan başlatir
anapanda12 1_prensesannesii buna yerleşme kanaması da denir yani bebeğin kalbi atmaya vücudu kese içinde oluşmaya başlar ondan kaynaklı olabilir zaten kahverengi beklemiş kandır çok önceden gelmesi gerekip gelmeyen kanlar kahverengi olarak sonralardan gelebiliyor doktorunuz tehlike görmediyse sorun yoktur
Ao526- 1_prensesannesii Benimde geldi normal demişti. Bebek tutunmaya çalıştıkça içerdeki kirli kanı atacaktır dedi. Böyle parmağını kestiğindeki gibi taze kan gelmediği sürece endişe edecek birşey yok dedi. Şuan 26+4 üm şükür birşey olmadı 🙏🏻❤️ Endişe etmeyin sizde ❤️
1_prensesannesii Esrafatih01 uzun süredir zaten tedbir amaçlı progestan iğne ve hap kullanıyorum sabah bi anda başladı azaldı ama kesilmedi
1_prensesannesii anapanda12 doktorum ultrasonda ters bişey görmedi ama yine de kesilene kadar yat dinlen dedi
1_prensesannesii Ao526- ya umarım öyle bişeydir ya sabah kırmızıyla karışık geldi çok korktum şimdi kahverengi ve azaldı iyice ama kesilmedi daha
Gdmr 1_prensesannesii hemen kesilmez canım ben ilacı kullanmama rağmen 7 gün falan gelmişti kahve rengi akıntım sonra geçti
Myasminn 1_prensesannesii Benimde 4 haftalıkken lekelenmelerim başlamıştı şimdi 8+5teyiz, 2 hafta önce adet kanaması gibi kanamam oldu ve şu an kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bende kese büyüklüğünde kanama alanı gördüler, inşallah bir an önce kesilir sizin kanamanız.
Myasminn 1_prensesannesii Doktorum hiçbir iş yapma yat lavabo haricinde kalkma dedi ama mecbur kalkıyorum, 3 yaşında bir oğlum var mecbur kucağıma alıyorum ☺️
Zynppp_0999 Korkma canım o haftalar olabilcek şeyler bende de bir kaç kez olmuştu fitil kullanmıştı geçmişti Allah’ın izniyle. Zaten doktorun baktıysa sorun yoktur demekki içini rahat tut. Ama çok hareket etmek ağır bir şeyler sakın kaldırma uzan daha çok.
Gdmr 1_prensesannesii doktora gittin mi canımm korkmaa aynısını yaşadım bende progestan fitil kullanmıstım birde istirahat et demişti doktor
Gdmr 1_prensesannesii iyi şükür kanama alanın yoksa hiç korkma geçicek bi kaç gün gelir normal stres daha cok zarar verir ayaklarının altına yastık koy yat