Elif2424 Mantardan dolayı fitil kullanıyorum adı da ketoral fitilden sonra aşırı bi şekilde su gelmiş pijamama kadar geçmiş normal midir ki
beyzacmvrc Elif2424 vücut ilacı atıyodr dışarı merak etme su degldir Fitilden sonra akimti biraz artıyor genelde Ama pijamana kadar geçmiş yinede bi baktr istersen
Erbasc Elif2424 Progestan kullanıyorum normal fitilde kullandım sürekli oluyor su gelişi öyle olmaz zaten bacaklarından akar yoğun gelir ama yine de için rahat eder git istersen doktoruna
Nihalhs_ Erbasc bnde progestan fitil kullanıyorum sonrasında ıslaklık oluyor akıntı gibi deil normal mi korkuyorum sızıntı şeklinde geliyor sa diue
Nihalhs_ Elif2424 bende merak ettim canım kimisinin birden geliyormuş kimisinin sızıntı olarak sızıntı sık sık gelir mi acaba
incinur0102 Elif2424 evet normal canım,bende aynı şikayet ile doktoruma başvurmuştur,fitil değil adeta su idi sanki.Daha önce progestan falan kullanmıştım onda boyle bı sorun yaşamamıştım.Kasinti için vagihex kullandım ama o su gibi geri geliyordu