Xxd Bende içeriği temiz ve mineral filtreli olduğu için soltis aldım fiyatı da trendyolda sık sık indirime giriyor
berryy21 Demetus benim küçüklüğümden beri güneşe alerjim var ve yıllardır sebamed suya dayanaklı hassas ciltler için 50 faktör kullanıyorum gayet memnunum ama yağlı ve sivilceli ciltlere uygun değil benim normal bir cilt yapım var
Barismom 16+3 olduk ama ilk öğrendiğimden beri yüzüm pıtır pıtır oldu tam sivilce gibide değil ne yapsam geçmedi çok kimyasal üründe kullanmak istemedim ama önerisi olan varmı
AlpEmir Genosys pudra gibi olanını kullanmaya başladım, hiç yokmuş gibi hissettiriyor , çok hafif ve kokusuz
zeynep50_ Demetus sinoz kullaniyorim Gratis indirimden 130tl ye almıştım Sebamed bile alerji yapmisti ama sinozdan çok memnunum
Elenora EbruDUNDAR-47 evet yapısı katı ama la roche yüz nemlendiricisini altına sürünce onu üstüne sürünce güzel emiliyor tavsiye ederim ikisini birlikte kullanın
Guler_13 Elvan77 Bende kullanıyorum solanteyi normalde ama hamile kaldığımdan beri kullanmadım hiç. Açıldıktan sonra 1 yıl içinde kullanılması mı gerekiyor eczacı eşime kullanmayın demiş. Siz nasıl yapıyorsunuz
Elvan77 Guler_13 benim eşimde eczacı teknisyeni yeni aldım sayılır hiç aklıma gelmedi sormak ama şimdi baktım kutusunda tarihi var bakın isterseniz 09/2027 yazıyor bir yıl değildir o yüzden sizinkide zaten konstre ve büyük ürün bir yılda zor biter tarihine bakıp kullanın bence 😌
K11 Guler_13 Bana da eczacı verdi 4 gün önce maalesef yanlış vermiş doktorum pigmenta kullanma dedi.:) Solante nin gebelere özel olanı varmış onu al dedi.
Seymaaoss Solante pregna doktorum özellikle önerdi. Kokusuz ve kolay sürülüyor kimyasal içeriği yokmuş zaten özellikle hamilelik döneminde kullanmak için üretilmiş. Yalnız sürdükten sonra bir süre bembeyaz kalıyor yüzünüzde. Emildikten sonra canlı ve parlak bir görünüm bırakıyor o açıdan da tavsiye edebilirim.