Yrgnnnnnn Glsmnnn çok iyi anlıyorum sizi🤕neyseki geçici bir süreç. Yavrularımızın iyiliği için sabredeceğiz sağlıcakla gelsinler inşallah
crazymommy Blueberry0 Çook iyi anlıyorum ben de 10 haftalığım artarak devam ediyor bulantım her gün daha fazla koku alıyorum yumoş kokusundan bile midem bulanmaya başladı
Kalbiimde2can Ayfer- ahh ahhh yasak kuzum yasaaak sekerim 92 yerine 94 cikti diye beni diyete soktular bide ölcüm yaptiriyor vicdansizlaaaar😂
crazymommy Kalbiimde2can 94 çok mu canım benim açlık şekerim 89 çıkmıştı bana doktor hiç bişey demedi
Sevgi1985 Durubebegim böyle arkadaş nerden bulunuyor ilan veresim geldi gazeteye 😭 2 aydır kahvaltı yapamıyorum bulantıdan acımasız çevrem birkere bile çagırmadı 😥
Sevgi1985 Durubebegim 🤭 ay benim hiç yok ya kimse ile samimi olamıyorum zamanında çok eksilerini gördüğüm için arkadaşın 😥
busragil crazymommy Canım acayip patso çekmişti gerekeni yaptım, 2 porsiyon olarak😁 Yandaki minnak peynir diyor ki ben ne alaka aq🤣
NewMom__ busragil porsiyonların ikisi de sana mı😂 kız maşallah hepinizin iştahı pek açık ben niye böyle yiyemiyorum yaaa imdat😂
NewMom__ Mediha99 hemen tavuk makarna tarif alalım 😂 güzel görünüyor bende yapayım üç beş on gün sonra üşenmediğim bir zaman😂