Mervesnck Gozde_32 normalde ozel de takibim ama basaksehir cam ve sakurada detayli ultrason varmis arkadasim olmustu bende kadin doguma randevu aldim orda olucam ucret galiba yok ozellerde ucuk fiyatlar duydum cok 1.800 felan
Slma_aygn Gozde_32 bakırköy uzmanlar tıp merkezinden randevu aldım yarın gidicem ücret 500 TL en ucuzu
Gozde_32 Mervesnck Mervesnck merhaba canim basaksehir perinatoloji asla mhrde randevu bulamıyorum nasıl yapacağız günümde geciyor 22 içindeyim
zynpkrhsn1 Gozde_32 çam sakuraya özellikle perinataloji bölümüne randevu bulmak neredeyse imkansız fikrimce makul fiyatli bir ozel hastanede yaptirmaniz
Mervesnck Gozde_32 doguran arkadasim kadin doguma randevu al onlar sana detayli icin gun vericekler ama cok sira var detaylida simdiden basvur dedi banada 🫤 kadin doguma bile randevu zor buldum
MelikeKurtulan29 Dr. Osman Özyurt gittim ben canım 1200 tl ama sonuna kadar hakkediyor birçok kadin doğum doktorunun hocası işinin ehli bi insan
Gozde_32 Mervesnck kadin doğum randevu vermiyor ki perinatoloji yesil akan aciyor kac kez kadin doğuma gittim
gunes88 Perinatolog Mahmut Güngör /bakırköy memnun kalmistim ben fiyati da uygundu bu zamana kadar arayıp bilgi alabilirsiniz
Slma_aygn Gozde_32 buradan bir kaç kişi yaptırmış bende öyle denk gelip buldum açıkcası nasıl olduğuyla ilgili bilgim yok yerinide bilmiyorum navigasyonla gidicez numarasını da Google dan aldım
MelikeKurtulan29 Adresi: Abidei hürriyet caddesi. İstasyon Apt. No:131 Kat:2 Şişli / İstanbul Telefonu: 0212 233 51 59 Canım açık adreside telefonuda bu arayıp bildi arayabilirsin
Slma_aygn Vildannnnnnnnn hayır radyoloji Dr u yapıyor ama ben incelemesinden ilgiden memnun kaldım kızımda da özel hastanede yaptırmıştım yine aynısını yaptı farklı bişey olmadı yani CD de verdiler raporla beraber küçük bı klinik ama bence fazla para vermeye gerek yok
elifsen kadın doğumcu olan perinatoloji uzmanı ise 1500 den aşşağıya bulamazsınız. ucuz olan hepsi radyoloji uzmanı. çok tavsiye edilmez